Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti randiznátok egy olyan fiúval, aki furcsa, magányos? (bővebben lent)
19 éves vagyok, szegény családból származom, de mindent megteszek, h én ne járjak így. Most művészsuliba járok, jól rajzolok, mert hajtok nagyon, ami biztos királyul hangzik, de a kamaszkorom egy hosszú depressziós korszak volt, ami miatt magammal szemben elfogult vagyok és a legjobb sem elég jó nekem(Ezzel próbálom kompenzálni azt, h nem tudom az életemet irányítani, nincs sikerélményem...gondolom.). Most persze próbálok ebből kimászni, de magányos vagyok, ami nagyon rossz érzés. Most elszeretném mondani otthon, h meleg vagyok, majd persze megpróbálnám a társkeresést. Állítólag helyes vagyok és jó a személyiségem, de félek, h megijednek a srácok, ha olyat hallanak, h matekból fel vagyok mentve, de így is buktam két évet emiatt nameg a depresszió miatt is. Persze nem ezzel kezdenék, de értitek. Meg én kis léptekkel szeretném az egészet, mivel kicsit nehezen nyílok meg és szűz is vagyok, ami miatt kialakult egy kis szorongásom a szextől. Olyannal szeretném elveszíteni, akiben megbízok és legalább kedvelem, ha nem is vagyok (még?) belé szerelmes.
Szerintem ilyenek hallatán sok srác elmenekülne tőlem, amit teljesen megértek, viszont úgy nem tudom magamat szeretni, ha más sem ad nekem egy esélyt.
Szerintetek egy olyan fiú képes lenne elfogadni, aki burokban, szerető családban, jó anyagi körülmények között nőtt fel? Vagy én is úgy végzem, mint azok az ilyesztő, perverz apókák?:'(
Ha meleg srác lennék engem nem zavarna… én is majdnem hajszálpontosan ilyen vagyok. És tényleg ez a helyzet h rohadt könnyű erről papolni h 'előszőr te szeresd önmagad, ha nem szereted magad hogy várod el h mások szeressenek', stb., de abba senki sem gondol bele h képtelen vagyok szeretni magam miközben mindenki utál. Ez maga a lehetetlenség!!!!!!! És akkor még állandóan le vagyok oltva mert bizonytalan vagyok. Mondjuk azt én sem értem, mért ijedne meg vki attól h matekból fel vagy mentve… arról nem te tehetsz h diszkalkuláns(?) vagy..
19/l/l
És azt még akartam írni h ha tényleg jól rajzolsz inkább koncentrálj arra, meg amikre érdemes. nekem bevált, sokkal felemelőbb érzés ha látom h másoknak is tetszik:)
#12es voltam
Én is abszolút furcsa, magányos es depresszió vagyok. Ettol függetlenül voltak normalis kapcsilataim. Az mar más tészta, hogy nagyon nehezen szeretek meg barkit is, igy a volt barataimmal is ezert lett vege. Most en is keresem a "nagy ő"-t. Ujra ez az egyetlen reményem, hogy jobban legyek lelkileg.
Biztosan te is talalsz majd olyat, aki elhiteti veled, hogy igenis jó vagy ! Persze magadnak kene rájönnod, de ez nem olyan egyszeru, mint ahogy a legtobbek gondolják. Enge sosem ertenek meg. Latszolag "tökéletes" életem mellett nagyon lehangolt es motivalatlan vagyok. Értetlenül állnak azelőtt,hogy miért vagyok ilyen depressziós, szorongó.
De tenyleg csak egy a fontos, ha ismerkedsz : Legy önmagad! :) Ha a partnered olyan, akkor ugy is turelmes lesz es megértő, valamint ugy fog szeretni, ahogy vagy ! :) 17/F
Több sikert !!! :3
Szerintem ne itt kérj tanácsot az életedről
ajánlani tudom az iskola pszichológust nekem sokat segített
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!