Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Meleg kérdés) Meleg vagy biszex a srác? Honnan lehet ezt kiszúrni?
Van egy 25 éves srác ismerősöm. Nem igazán ismerem, csak néha napján összefutok vele.
Annak idején azt "pletykálták" hogy meleg.
Viszont, nem ismerem, s mindig van barátnője.
Igen, ez számomra egy érdekesség.. hogy pár hetente cserélgeti a barátnőit :O
De hogy őszinte legyek.. ma éppenséggel összefutottunk vele.. s anális szexszel viccelődött (Y)(.. s ekkor döntöttem el hogy csak kiírom ezt a kérdést..)
Különben: Ha csak kettesben vagyok a sráccal, mindig mosolyog meg nevetgél.. ráadásúl, úgy szólít mintha a felesége lennék :P
Nem a rendes keresztnevemen szólít hanem egyik becézésén s utánna még odailleszti azt a ragot hogy 'ém'
Nagyon nem tudom mit csináljak.. ugyanis én sem kötöm az emberek orrára, mindamellett ha valaki a magánéleti dolgaimat feszegeti akkor általában felkapom a vizet..
emiatt is vagyok tanácstalan.. de kiírtam a kérdést, mert kíváncsi vagyok, hogy hány százalék az esélye hogy valóban meleg a srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!