Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt itt már rajtam kívűl olyan, akinek görcsöt kapott az állkapcsa a sok szopástól?
9-nek. Pedig még "köveznek". A mai Magyarország még annyira nem toleráns,hogy ezt elfogadják.Nagyon jól írja a 10-es.
Nem mindenki vágyik arra,hogy egy nap 3-mal legyen? Szerintem sokan is vágynának erre,de hogy tegyenek is érte,ott már "anyámasszony katonáják"lesznek és így élik le életüket szex nélkül,hokizva.
Pedig hidd el,nem sok kellene hozzá,hogy jól érezzék magukat! Csak ennyi:-Üdvözletem,kérek egy vonatjegyet Bp-ig!
Ott meg választhat a helyek közül és higyjétek el,túl lehet élni!
Le kell menni és ezt mondani:-Sziasztok! -Egy jegyet kérek!
Kész,ennyi az egész!
Igencsak alul értékelném önmagam,ha egy éjszaka alatt csak 3 pasival szeelnék!8 pasin alul mostanában nem adtam!Mondhatom ezt, mindenféle álszentség nélkül!
10-nek. Ez a nyugati országok jó duma,és van hozzá megfelelő kitartásod,állhatatosságod,képzettséged,nyelvtudásod,információd,összeköttetésed és nem utolsó sorban pénzed a kinti élethez!
Ha mindezek megvannak,amit felsoroltam,akkor ez jó ötlet,járj sikerrel ez egy járható út és valószínű,hogy az egyetlen lehetőség is számodra,ha szegény családba születtél! Hacsaknem, milliomos család sarja vagy!Úgyhogy csak bátran!
Azért helyedben egyszer-egyszer kipróbálnám a pesti éjszakát! :)))
Legyen mire emlékezni a hazai földből!:))
Na úgy látom te vagy az aki utazol pestre sz*pni.
Faszt sem érdekel ha vén faszokat cumizol a lukon át b+
Szerintem a kérdező csak azért írta ki a kérdést hogy reklámozza magát no meg a "pesti éjszakát"
glory holeban 3 férfit kielégíteni nulla erkölcsről árulkodik.
Ha neked arra van ingered hogy másodkategóriás retkek faszát szopjad...
Mert elárulom neked hogy egy haverom sem menne gloryholeba,és bizony egyik sem csúnya példány.
Mind sportoló egytől egyig.
Szóval amikor legközelebb szopod a szabadnapos apukákat,jusson az eszedbe ahogy ők is, így te is selejt vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!