Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Te könnyen elélveztek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Te könnyen elélveztek egy "tiszta" szopástól?

Figyelt kérdés

A tiszta szopást úgy értem, hogy a csaj nem veri nektek, hanem minimális kézimunkával szopja. Azért kérdezem ezt, mert én személy szerint nem tudok elélvezni attól, hogy csak szopja. Ha veri (gyors tempóban) és közben mondjuk izgatja a szájával a golyóimat, vagy smárolunk közben, úgy megy. Ellenben ha csak szopna nem menne. Lehet ehhez valami köze annak, hogy napi 1-2-szer kiverem? Ha kevesebbet verném magamnak, lehet simán el tudnék elvezni szopás közben is és elég lenne az, nem kéne kivernie? Ti hogy vagytok ezzel a témával?

PS.: Nem az ügyességével van gond, mert iszonyatosan profin csinálja. :D

Normális válaszokat előre is köszönöm!

19/f

2015. jún. 4. 18:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi az offért, nem vagyok fiú, de az én páromnál ez pont fordítva működik. Nem kell szerintem hibát keresned magadban, mások vagyunk, ki ilyen ki olyan :)
2015. jún. 4. 18:44
 2/17 anonim ***** válasza:
71%

én se mentem még el csak szopástól :D de ha a kezét is használja közben akkor gond nélkül. nem tudnak szopni a mai csajok az a helyzet

23/f

2015. jún. 4. 19:32
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát vagy ti vagytok rosszul összerakva, vagy én! :D

Ha nekem ezzel kezdi én tuti hogy 2 húzás után telespriccelem a száját! :D

Ha már szexeltünk és utána csinálja, akkor már bírom ha szopja vagy 10 percig, de akkor is el tudok tőle menni simán!

Csak most egy ideje már nincs barátnőm sajnos :(

29/F

2015. jún. 4. 19:35
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

én lány vagyok, de hátha segít: én csak akkor szoktam "tisztán" sz*pni, amikor előjáték gyanánt orálozunk. Amikor az a célom, hogy el is menjen, akkor egy bizonyos idő után biztos be fogok segíteni kézzel, egyrést, mert az arcizmaim begörcsölnek, másrészt mert amúgy is egyre inkább begerjedek vele együtt, és így ugye nagyobb a stimulus.

De volt már rá példa, hogy direkt kíváncsiságból csak szájjal csináltam, akkor is elment, csak sokkal lassabban. Szóval az tény, hogy nagyobb az inger kézzel, de szerintem biztosan közrejátszik, hogy mennyit maszturbálsz. Az én párom pl ha tudja hogy este együtt leszünk, aznap már nem szokott egyáltalán

20L

2015. jún. 4. 20:22
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
#5 remélem leharapja egyszer az egyik a farkad amikor fonákolsz :D
2015. jún. 4. 21:27
 6/17 anonim ***** válasza:
0%
#6: minek köszönhetem hihetetlen kedvességedet kedves válaszoló?
2015. jún. 4. 21:30
 7/17 A kérdező kommentje:
Azért kedves 5-ös, már ne is haragudj, de ha ez a sztereotip véleményed a nőkről, és férfiként(?) így állsz hozzájuk, akkor neked nem való se barátnő, se élettárs. Menj az olcsó k***ákhoz, bár én még azokról is szebbeket gondolok. Többieknek köszönöm a segítő válaszokat! :)
2015. jún. 4. 23:32
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

5-ös Szopjon neked az afrikai hím oroszlán, mély torokkal.

Férfi!

2015. jún. 5. 00:16
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Drága 5-ös, te nagyon hülye vagy!
2015. jún. 5. 14:54
 10/17 anonim ***** válasza:
43%

Könnyen, és nagyot élvezek!

Sokkal jobb mint a dugás!

2015. jún. 5. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!