Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Te könnyen elélveztek egy "tiszta" szopástól?
Figyelt kérdés
A tiszta szopást úgy értem, hogy a csaj nem veri nektek, hanem minimális kézimunkával szopja. Azért kérdezem ezt, mert én személy szerint nem tudok elélvezni attól, hogy csak szopja. Ha veri (gyors tempóban) és közben mondjuk izgatja a szájával a golyóimat, vagy smárolunk közben, úgy megy. Ellenben ha csak szopna nem menne. Lehet ehhez valami köze annak, hogy napi 1-2-szer kiverem? Ha kevesebbet verném magamnak, lehet simán el tudnék elvezni szopás közben is és elég lenne az, nem kéne kivernie? Ti hogy vagytok ezzel a témával?
PS.: Nem az ügyességével van gond, mert iszonyatosan profin csinálja. :D
Normális válaszokat előre is köszönöm!
19/f
2015. jún. 4. 18:35
11/17 anonim válasza:
Barátomat pont hogy kifejezetten izgatja, ha csak szájjal csinálom (a kezemet annyira használom, hogy irányba fogom a tövénél).
12/17 anonim válasza:
A legjobb dolog, amit a kedvesem megtehet nekem. Ha kicsit tovább tart, azt is teljes gyönyörnek élem meg és alig várom, hogy viszonozzam. Természetesen használjuk a kezünket is, a saját kezünk és az önkielégítések is csak a tökéletes gyönyört fokozzák.
13/17 anonim válasza:
Sokkal jobb a vagina, az viszi a pálmát és kész+ a lánnyal összesimulhatok 1/1 és csókolózhatok közbe ;)
14/17 Meni83 válasza:
Èn azt szeretem ha kèzzel ràsegît"nagyobbat tudok èlvezni
15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de a kérdésem elsősorban az, hogy csak szopástól (kiverés nélkül, természetesen úgy, hogy megmarkolja és mozgatja fel-alá a kezét) el tudtok-e élvezni?
2015. jún. 9. 22:00
16/17 anonim válasza:
Ha egy szűzies kis babaarcú, aki egyébként teljesen átlagon felül okos és jó természetű, egyszer csak betámadna és kis idétlenkedés után bezúzná mélytorokba, asszem nem kellene fáradnia tovább, hacsak azzal nem, ahogy elkap zuhanás közben... :D
17/17 anonim válasza:
Én nagyon szeretem ha csak a száját használja a párom és meg sem fogja a farkamat a kezével a fenekemet simogatja és nagyon lassan szopja a farkamat eszméletlen érzés és néha letéved a heréhez de mint látom nem a többséghez tartozom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!