Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a testalkat milyen szerintetek?
Érdekes..akik azt írták,hogy ronda vagy,azoknak 100%ban hasznos a válaszuk. :D
Akik pedig,hogy cuki,átlagos vagy vonzó vagy,azoknak 23..sőt 0% az értékelésük :D
Vicces,valakik irigykednek :P
Szerintem normálisan nézel ki.
Semmi extra,átlagos alkat.
19/L
Ne is haragudj, de erre kik irigykednének? Bár az 55 kilómmal én is biztos az vagyok, mert szerintem ez már nem vonzó, sőt... egy kis pocak még rendben van, de ez már nagyon túlzás.
N
Túlzás?
Szerintem nekem nincs nagy, lógós hasam
Én inkább vagyok ilyen, de boldog.
Én megeszek bármit amit megkívánok és nem számolgatom a kalóriákat. Benne van a pakliban hogy nem élek 100 évig, de inkább élek 70-ig úgy hogy nem maradok ki semmi finomságból.
Akik szerint hájas vagyok azoknak is köszönöm a válaszokat. Arra voltam kíváncsi hogy milyennek lát engem egy idegen.
Igaz is,akkor ha nem irigykedés,akkor csak húzzák a kérdező cukrát.
De tényleg érdekes,aki azt írta,hogy nem rossz,annak sz*r a szavazata,mint nekem is,aki meg lerondázta az százszázalékosan is hasznos választ adott..na ezek a nyomorultak!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!