Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a testalkat milyen szerintetek?
teljesen átlag, semmi kivetnivalo benne nincs. oké akinek nem tetszik esetleg a kis pocok kicsit bezavarhat a képbe de ez ugyi relativ, mindenkinek másért fog ez az alkat tetszeni :D pl van akinek a lábai, van akinek az ujjai, éss van olyan is akinek a pocok :D meghát könyörgöm, átlagpasi, nem filmcsillag, nem modell... akkormeg?? mi aretek problem van gyerekek? örülnétek h van... áhh emberek...
(23/L)
dagadtnak nem vagy dagadt de hát ízlések és pofonok. nekem ez sok lenne, nem zavar a kis pocak de ez nem kicsi. nem sok választ el tőle h lógó hájcsöcseid is legyenek. látszik h kb sose mozogtál, lottyadt vagy. nekem ez nagyon taszító testalkat, azért egy fiatal férfi adjon már a kinézetére, testére, akár meleg, akár hetero. nem azt mondom h legyél kigyúrva, isten ments annak is van egy határa.
22F
Egeszsegugyi es nem szexualis szempontbol megkozelitve a kerdest: tulsulyos vagy. Valoszinuleg te is erzed, kulondben nem kerdezted volna meg. De ne aggodj, ez nem veszes. Jol atgondolt dietaval es megfelelo mozgassal par honap alatt oriasit tudsz valtoztatni magadon. :)
Irj, ha gondolod, szivesen segitek!
Na mindegy. Csak kíváncsi voltam hogy mások milyennek látnak.
Köszi a válaszokat. Én jól érzem magam így. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!