Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a testalkat milyen szerintetek?
2015. nov. 11. 15:19
24/67 anonim válasza:
Olyan,mint egy átlag túlsúlyos,löttyedt 30-as férfi teste.
25/67 anonim válasza:
Szerintem nem rossz, nem kövér, de olyan jó kis masszív. Az a kis has is izgató, annyi, hogy a combok lehetnének kicsit vastagabbak.Mondjuk nekem személy szerint azok jönnek be, akiken van valamennyi fölösleg, mert ha már egyszer valakihez hozzáérek, akkor jó ha van mibe belemarkolni, nem pedig fogpiszkálókat keresgélni. :) De persze vannak akiknek a nagyon vékonyak jönnek be, s akin egy minimális fölösleg van, már fel sem tudnak izgulni, dehát mindenkinek más az ízlése.
26/67 anonim válasza:
Nem vagy kivételesen dagadt. Van egy kis pocak, tornázzál oszt' jó lesz :) Gyerekkori önmagamra emlékeztetsz. Azóta már lefogytam, 178cm 73kg vagyok, izmos.
23/F
27/67 A kérdező kommentje:
87 kg vagyok
2015. nov. 12. 12:16
28/67 anonim válasza:
szerintem sz@rd már le a mások véleményét
ha úgy gondolod hogy dagatt vagy akkor edz
lényeg hogy jól érezd magad a bőrödben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!