Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha két meleget nyilvános helyen látok szexelni, akkor hívhatom a rendőrséget vagy őket mert melegek nem büntetik?
Múltkor a pláza WC-jében álltam és hallom hogy egy fülkéből szexzajok szűrődnek ki. Egy másik srác ott mossa a kezét a közelben a csapnál és jól összemosolyogtunk, hogy valaki biztos behozta a barátnőjét szexelni. Kimegyek és szólok a kint várakozó barátomnak is, hogy dugnak a WC-ben. Ő is bemegy "pisilni", hogy hallhassa. Kijön, aztán leültünk egy közeli padra azzal, hogy majd megnézzük őket ha kijönnek. Néhány perc múlva kijön két kamasz srác (16-17 évesnek tűntek) először kézen fogva, majd egymás kezét elengedve. Hát azt hittük behányunk. Gondoltuk hogy szólunk a biztonsági őrnek, de addigra már abbahagyták, a WC-ben meg gondolom nincsenek kamerák, hogy lenne bizonyíték.
A kérdésem nem hülyeség, mert olvastam egyszer hogy Nagy-Britanniában tűzoltók hívták a rendőröket egy nyilvános parkban szexelőkre (akik véletlenül férfiak voltak) és végül a tűzoltókat bírságolták meg és szegény nyilvánosan szexelő melegek lettek az áldozatok, akiket nem hagynak nyugton. Nem tudom Magyarországon ez hogy működik.
BUNKÓ!
Ha a heterók is megcsinálják,akkor a melegek is megtehetik!!
Szegény kérdezőt frusztrálhatja, hogy szembesült a saját gyarlóságával.
Tudod, én is hetero vagyok, de leszarom, hogy kik szexelnek.
Nem az az undorító a történetben, hogy te is hetero vagy, hanem a rettenetes álszentséged, és az, hogy egyik szavad csapja agyon a másikat!
- nem kukkolok -> csak megnézzük, hogy kik szexeltek. (Nem cselekményt kukkolsz, hanem alanyokat - csupán ennyi a különbség!)
- Egyenlő bánásmód híve vagy állítólag, de nem azonos módon járnál el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!