Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha két meleget nyilvános helyen látok szexelni, akkor hívhatom a rendőrséget vagy őket mert melegek nem büntetik?
Múltkor a pláza WC-jében álltam és hallom hogy egy fülkéből szexzajok szűrődnek ki. Egy másik srác ott mossa a kezét a közelben a csapnál és jól összemosolyogtunk, hogy valaki biztos behozta a barátnőjét szexelni. Kimegyek és szólok a kint várakozó barátomnak is, hogy dugnak a WC-ben. Ő is bemegy "pisilni", hogy hallhassa. Kijön, aztán leültünk egy közeli padra azzal, hogy majd megnézzük őket ha kijönnek. Néhány perc múlva kijön két kamasz srác (16-17 évesnek tűntek) először kézen fogva, majd egymás kezét elengedve. Hát azt hittük behányunk. Gondoltuk hogy szólunk a biztonsági őrnek, de addigra már abbahagyták, a WC-ben meg gondolom nincsenek kamerák, hogy lenne bizonyíték.
A kérdésem nem hülyeség, mert olvastam egyszer hogy Nagy-Britanniában tűzoltók hívták a rendőröket egy nyilvános parkban szexelőkre (akik véletlenül férfiak voltak) és végül a tűzoltókat bírságolták meg és szegény nyilvánosan szexelő melegek lettek az áldozatok, akiket nem hagynak nyugton. Nem tudom Magyarországon ez hogy működik.
Hát komolyan röhejes ahogy vered magad a vesztett csata után :D
És még te nevezel másokat álszentnek?
Na ez szép végszó volt :D
"Nyilván én is így értettem. Senkit nem akarok hogy büntessenek azért mert meleg és tudom hogy a magyar törvények sem büntetik."
"Igen, a bu-.zik szexelnek nyilvánosan az zavar, de a heterók meg nem annyira."
Most akkor ki próbálja álszentnek beállítani magát? :D Ezt a kretént...
Szerintem fölösleges bármit is írnunk, mert a kedves Kérdező egyértelműen provokálni akarja a jónépet. :)
Kérdező!
Az a tény, hogy téged a heteró és a leszbi szex izgat, a homo pedig taszít, az odáig teljesen rendben van, hiszen te is heteró vagy. Ez azonban a te EGYÉNI ízlésed, amit másoknak tiszteletben kell tartania, neked viszont nem szabad erkölcsi ítéletet felállítanod.
Kicsit hasonló példa: engem melegként taszítanak a hosszúhajú, rocker-típusú pasik. Lehet régimódi vagyok, de úgy gondolom, hogy egy lány akkor szép ha hosszabb a haja, a fiú meg akkor, ha rövid. De ez csak az én EGYÉNI ízlésem, véleményem, s ennek nem adhatok hangot, nem vetíthetem ki a másik emberre, nincs jogom ahhoz, hogy emiatt ellenségesebben viselkedjek egy hosszúhajú sráccal, s nem beszélhetek róluk úgy, hogy ez nem normális csak azért, mert nekem személy szerint nem tetszik.
Tehát ahogy nekem "jogom" van ahhoz, hogy a hosszúhajú srácok külsejéről ez legyen a véleményem, úgy neked is "jogod" van ahhoz, hogy két fiú szexeléséről így gondolkodj.
De ahogy én nem tehetem meg, hogy emiatt egy hosszúhajú férfit kevésbé tiszteljek, ugyanúgy te sem teheted meg, hogy egy meleg embert kevésbé tisztelj csak azért, mert a te személyes, egyéni ízlésednek valamiben nem felel meg.
Ha tényleg nem provokatív a szándékod, akkor ebből a kis leírásomból megértheted a lényeget.
Amúgy nem értem miért lovagolsz azon, hogy számodra a homo szex undorító, a hetero meg nem. Ez lényegében. Undorodjál tőle, magánügy.
Most arról van szó, hogy te a kérdésfeltevésedben azt állítod hogy egy meleg párt azért nem bűntettek meg mert ők melegek (megjegyzem jó lenne valamivel alátámasztani ezt az állítást...). Tehát te sérelmezed, hogy miért nem egyenlő elbírálás alá esnek. Közben pedig te magad vagy az, aki nem egyenlő mércével mér, hiszen egy meleget feljelentenél, egy heterót nem. Akkor most mégis mit akarsz bizonyítani ezzel a kérdéssel?
"Kedves" kérdező! (tetszik ez az idézőjelezés :) )
Én csak most kerültem ide. Végigolvasva a hozzászólásokat, csak egy kérdésem lenne amire még egyszer sem válaszoltál. ( bízok benne, hogy most már talán fogsz)
A kérdésem:
Ha a wc-ből egy fiú és egy lány jött volna ki aznap, kézen fogva, hívtad volna a rendőrséget?
válaszolva a kérdésre
nem büntetnék mert egy budi sem minősül nyílvános helynek
mundjuk úgy hogy senkit nem érdekel hogy mit csinálsz a budiban
a nyílvánosan parkban szexelőket csupán közszeméremsértés miatt büntetik, szóval akkor is megbírságolnak ha pucéron szaladgálsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!