Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha két meleget nyilvános helyen látok szexelni, akkor hívhatom a rendőrséget vagy őket mert melegek nem büntetik?
Múltkor a pláza WC-jében álltam és hallom hogy egy fülkéből szexzajok szűrődnek ki. Egy másik srác ott mossa a kezét a közelben a csapnál és jól összemosolyogtunk, hogy valaki biztos behozta a barátnőjét szexelni. Kimegyek és szólok a kint várakozó barátomnak is, hogy dugnak a WC-ben. Ő is bemegy "pisilni", hogy hallhassa. Kijön, aztán leültünk egy közeli padra azzal, hogy majd megnézzük őket ha kijönnek. Néhány perc múlva kijön két kamasz srác (16-17 évesnek tűntek) először kézen fogva, majd egymás kezét elengedve. Hát azt hittük behányunk. Gondoltuk hogy szólunk a biztonsági őrnek, de addigra már abbahagyták, a WC-ben meg gondolom nincsenek kamerák, hogy lenne bizonyíték.
A kérdésem nem hülyeség, mert olvastam egyszer hogy Nagy-Britanniában tűzoltók hívták a rendőröket egy nyilvános parkban szexelőkre (akik véletlenül férfiak voltak) és végül a tűzoltókat bírságolták meg és szegény nyilvánosan szexelő melegek lettek az áldozatok, akiket nem hagynak nyugton. Nem tudom Magyarországon ez hogy működik.
Hívhatod.
Viszont az is elgondolkodtató, hogy amíg azt hitted hetero pár semmi bajod nem volt vele, sőt lefogadom szívesen meg is kukkoltad volna, hiszen minek is ücsörögtetek kíváncsian azon a padon, lesve hogy milyen csaj jön ki... Bezzeg ha melegek egyből behánysz, és feljelentgetnél. Na ez az álszentség.
Elméletileg ugyan olyan szabályoknak kéne ràjuk vonatkozni, mint mindenki màsra.
De vajon miért siklik el mindenki amellett hogy a kérdező a haverjaival azon èlvezkedett hogy màsok szexelnek, és aztàn vàrtak hogy megnézhessék őket? Érdekes módon fel sem merült a rendőrség meg semmi ilyesmi. Plusz gondoljatok bele hogy jó esély van rà, hogy a kamasz meleg pàr nem tud sehol szexelni, mert mondjuk a szüleik nem fogadjàk el őket és haza nem mehetnek.
Félreértés ne essék-nem azt akarom ezzel mondani hogy nyugodtan szexeljenek a melegek nyilvànos helyen, a végső cél minden tekintetben az lenne hogy teljesen egyenrangúkênt kezeljék őket jogokban és büntetésben egyarànt. Csak gondoltam megemlítek egy-két érdekes dolgot....illetve arra is kívàncsi lennék, hogy hogyan reagàlt volna a kérdező a haverjaival, ha pl két leszbikus làny jön ki a mosdóból? Hívjàtok a rendőrséget?
5:
Jártak-keltek az emberek ott. Legalább 10-15 ember biztos megfordult a WC-ben, amíg ők ott voltak. Pisilni és kezet mosni mentem be a WC-be, nem őket hallgatni. A jó barátom pedig azért ment oda meghallgatni, mert nem hitte el nekem, mikor mondtam.
6: Igen, a heterók nem zavarnak mert én is az vagyok és vonz a heteró szex, képzeld el. (Meglepetés!). Remélem megengeded, hogy elhányhassam magam két férfi szexétől. Gondolom neked is van olyan szex, amire a gyomrod már nem bírná és okádnál (állatszex, kakaevő szex, hullaszex stb.). Remélem megengeded, hogy taszítson a homoszex. Köszönöm a kedvességet!
És ha olvastad, nem feljelentgetnék senkit, hanem egyszerűen csak szólnék egy biztonsági őrnek vagy rendőrnek a nyilvános szex miatt.
7: Azon élvezkedtünk? Tényleg? Ahogy írtam én csak pisilni és kezet mosni mentem be a budiba és ott hallottam ezek csinálása közben őket. A haverom meg azért ment be fél percre, mert nem hitte el nekem amit mondok. Élvezkedtünk? Nem állt fel a farkam egy pillanatra sem még mikor azt hittem fiú és lány van bent és nem jöttem szexuális izgalomba sem.
" jó esély van rà, hogy a kamasz meleg pàr nem tud sehol szexelni, mert mondjuk a szüleik nem fogadjàk el őket és haza nem mehetnek. "
Ez az én bajom? Akkor már szabad a nyilvános szex? Legyek velük megértőbb, mint egy heteró párral?
"Két leszbikus lány jön ki..."
Férfiak vagyunk ezért a férfi WC-be járunk. Két nő nem hiszem hogy a férfi WC-be jön szexelni.
6: Ha kukkolni akarok, akkor bemegyek a szomszédos fülkébe, felállok a WC-kagylóra és átnézek a másik fülkébe a válaszfal felett. De nem vagyok kukkoló.
Kiültünk egy közeli padra, mert kíváncsiak voltunk, ki volt az a fiú és lány (akkor még azt hittük), akik WC-ben szexeltek. Nem kukkoltam vagy rejtett kameráztam őket szex közben.
4: Akkor minden nyilvános szex legális lenne. A próbafülkébe is azért mennek szexelni, hogy ott ne vegyék őket észre. A lépcsőház legfelső emeletén is azért mennek szexelni, mert ott nem veszik őket észre. A szabadba is azért mennek eldugott, erdős, fás részekre, hogy ne vegyék észre őket.
Akkor ezek sem számítanak nyilvános szexnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!