Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha két meleget nyilvános...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha két meleget nyilvános helyen látok szexelni, akkor hívhatom a rendőrséget vagy őket mert melegek nem büntetik?

Figyelt kérdés

Múltkor a pláza WC-jében álltam és hallom hogy egy fülkéből szexzajok szűrődnek ki. Egy másik srác ott mossa a kezét a közelben a csapnál és jól összemosolyogtunk, hogy valaki biztos behozta a barátnőjét szexelni. Kimegyek és szólok a kint várakozó barátomnak is, hogy dugnak a WC-ben. Ő is bemegy "pisilni", hogy hallhassa. Kijön, aztán leültünk egy közeli padra azzal, hogy majd megnézzük őket ha kijönnek. Néhány perc múlva kijön két kamasz srác (16-17 évesnek tűntek) először kézen fogva, majd egymás kezét elengedve. Hát azt hittük behányunk. Gondoltuk hogy szólunk a biztonsági őrnek, de addigra már abbahagyták, a WC-ben meg gondolom nincsenek kamerák, hogy lenne bizonyíték.

A kérdésem nem hülyeség, mert olvastam egyszer hogy Nagy-Britanniában tűzoltók hívták a rendőröket egy nyilvános parkban szexelőkre (akik véletlenül férfiak voltak) és végül a tűzoltókat bírságolták meg és szegény nyilvánosan szexelő melegek lettek az áldozatok, akiket nem hagynak nyugton. Nem tudom Magyarországon ez hogy működik.

2015. nov. 10. 09:43
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
98%
A nyilvános szex miatt büntethetik őket, nem azért, mert melegek.
2015. nov. 10. 09:49
 2/37 A kérdező kommentje:
Nyilván én is így értettem. Senkit nem akarok hogy büntessenek azért mert meleg és tudom hogy a magyar törvények sem büntetik.
2015. nov. 10. 09:56
 3/37 anonim ***** válasza:
98%
Nemtől és nemi irányultságtól függetlenül közszemérem sértésnek minősül.
2015. nov. 10. 10:07
 4/37 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem is a nyilvános szexelésért büntetnek, nem azért mert melegek (ennyit talán már fejlődött országunk). De végülis nem nyilvános helyen szexeltek, hiszen pont azért mentek a wc-be, hogy elbújjanak a nyilvánosság elől, s ne lássa őket senki. :)
2015. nov. 10. 10:09
 5/37 anonim ***** válasza:
95%
Bár elég elmebeteg dolog bemenni a wc-be meghallgatni, ahogy más szexel...
2015. nov. 10. 10:10
 6/37 anonim ***** válasza:
99%

Hívhatod.

Viszont az is elgondolkodtató, hogy amíg azt hitted hetero pár semmi bajod nem volt vele, sőt lefogadom szívesen meg is kukkoltad volna, hiszen minek is ücsörögtetek kíváncsian azon a padon, lesve hogy milyen csaj jön ki... Bezzeg ha melegek egyből behánysz, és feljelentgetnél. Na ez az álszentség.

2015. nov. 10. 10:14
 7/37 anonim ***** válasza:
95%

Elméletileg ugyan olyan szabályoknak kéne ràjuk vonatkozni, mint mindenki màsra.

De vajon miért siklik el mindenki amellett hogy a kérdező a haverjaival azon èlvezkedett hogy màsok szexelnek, és aztàn vàrtak hogy megnézhessék őket? Érdekes módon fel sem merült a rendőrség meg semmi ilyesmi. Plusz gondoljatok bele hogy jó esély van rà, hogy a kamasz meleg pàr nem tud sehol szexelni, mert mondjuk a szüleik nem fogadjàk el őket és haza nem mehetnek.

Félreértés ne essék-nem azt akarom ezzel mondani hogy nyugodtan szexeljenek a melegek nyilvànos helyen, a végső cél minden tekintetben az lenne hogy teljesen egyenrangúkênt kezeljék őket jogokban és büntetésben egyarànt. Csak gondoltam megemlítek egy-két érdekes dolgot....illetve arra is kívàncsi lennék, hogy hogyan reagàlt volna a kérdező a haverjaival, ha pl két leszbikus làny jön ki a mosdóból? Hívjàtok a rendőrséget?

2015. nov. 10. 10:20
 8/37 A kérdező kommentje:

5:

Jártak-keltek az emberek ott. Legalább 10-15 ember biztos megfordult a WC-ben, amíg ők ott voltak. Pisilni és kezet mosni mentem be a WC-be, nem őket hallgatni. A jó barátom pedig azért ment oda meghallgatni, mert nem hitte el nekem, mikor mondtam.

6: Igen, a heterók nem zavarnak mert én is az vagyok és vonz a heteró szex, képzeld el. (Meglepetés!). Remélem megengeded, hogy elhányhassam magam két férfi szexétől. Gondolom neked is van olyan szex, amire a gyomrod már nem bírná és okádnál (állatszex, kakaevő szex, hullaszex stb.). Remélem megengeded, hogy taszítson a homoszex. Köszönöm a kedvességet!

És ha olvastad, nem feljelentgetnék senkit, hanem egyszerűen csak szólnék egy biztonsági őrnek vagy rendőrnek a nyilvános szex miatt.

7: Azon élvezkedtünk? Tényleg? Ahogy írtam én csak pisilni és kezet mosni mentem be a budiba és ott hallottam ezek csinálása közben őket. A haverom meg azért ment be fél percre, mert nem hitte el nekem amit mondok. Élvezkedtünk? Nem állt fel a farkam egy pillanatra sem még mikor azt hittem fiú és lány van bent és nem jöttem szexuális izgalomba sem.

" jó esély van rà, hogy a kamasz meleg pàr nem tud sehol szexelni, mert mondjuk a szüleik nem fogadjàk el őket és haza nem mehetnek. "

Ez az én bajom? Akkor már szabad a nyilvános szex? Legyek velük megértőbb, mint egy heteró párral?

"Két leszbikus lány jön ki..."

Férfiak vagyunk ezért a férfi WC-be járunk. Két nő nem hiszem hogy a férfi WC-be jön szexelni.

2015. nov. 10. 10:27
 9/37 A kérdező kommentje:

6: Ha kukkolni akarok, akkor bemegyek a szomszédos fülkébe, felállok a WC-kagylóra és átnézek a másik fülkébe a válaszfal felett. De nem vagyok kukkoló.

Kiültünk egy közeli padra, mert kíváncsiak voltunk, ki volt az a fiú és lány (akkor még azt hittük), akik WC-ben szexeltek. Nem kukkoltam vagy rejtett kameráztam őket szex közben.

2015. nov. 10. 10:29
 10/37 A kérdező kommentje:

4: Akkor minden nyilvános szex legális lenne. A próbafülkébe is azért mennek szexelni, hogy ott ne vegyék őket észre. A lépcsőház legfelső emeletén is azért mennek szexelni, mert ott nem veszik őket észre. A szabadba is azért mennek eldugott, erdős, fás részekre, hogy ne vegyék észre őket.

Akkor ezek sem számítanak nyilvános szexnek?

2015. nov. 10. 10:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!