Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha két meleget nyilvános...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha két meleget nyilvános helyen látok szexelni, akkor hívhatom a rendőrséget vagy őket mert melegek nem büntetik?

Figyelt kérdés

Múltkor a pláza WC-jében álltam és hallom hogy egy fülkéből szexzajok szűrődnek ki. Egy másik srác ott mossa a kezét a közelben a csapnál és jól összemosolyogtunk, hogy valaki biztos behozta a barátnőjét szexelni. Kimegyek és szólok a kint várakozó barátomnak is, hogy dugnak a WC-ben. Ő is bemegy "pisilni", hogy hallhassa. Kijön, aztán leültünk egy közeli padra azzal, hogy majd megnézzük őket ha kijönnek. Néhány perc múlva kijön két kamasz srác (16-17 évesnek tűntek) először kézen fogva, majd egymás kezét elengedve. Hát azt hittük behányunk. Gondoltuk hogy szólunk a biztonsági őrnek, de addigra már abbahagyták, a WC-ben meg gondolom nincsenek kamerák, hogy lenne bizonyíték.

A kérdésem nem hülyeség, mert olvastam egyszer hogy Nagy-Britanniában tűzoltók hívták a rendőröket egy nyilvános parkban szexelőkre (akik véletlenül férfiak voltak) és végül a tűzoltókat bírságolták meg és szegény nyilvánosan szexelő melegek lettek az áldozatok, akiket nem hagynak nyugton. Nem tudom Magyarországon ez hogy működik.

2015. nov. 10. 09:43
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
95%

7es vagyok

Oké, akkor azt a részét fèlreèrtettem, hogy "èlvezkedtetek" .abból, hogy " ő is bement "pisilni", hogy hallhassa", nekem nem az jött le, hogy nem hitte el neked, ezt elfelejtetted odaírni. Meg hogy utàna megvàrtàtok őket hogy làssàtok kik voltak. Én ezt így értelmeztem, de oké, akkor bocs.

Ha végigolvastad a szövegemet, több helyen írom, hogy természetesen nem az azt mondom hogy szexeljenek akkor bàrhol. Csak hogy gondolj bele. Nem, nem a te bajod. De ha egy heteró pàr (akik nagobb eséllyel szexelhetnek otthon-igen ezek feltételezések, de esélyekről beszélek, nem pedig tènyekről) esetében nem hìvod a rendőrsèget, akkor a melegekre se hívd. Legyél korrekt.

Az utolsóra pedig : nyilvàn értem èn is hogy a lànyok làny wc- be jàrnak, de a kérdésem lényege nem erre vonatkozott, szèpen kikerülted a vàlaszt. Elvi sziten merült fel bennem. Ha màr minden àron kukacoskodni akarunk, tegyük fel hogy mondjuk kihallatszik, mert egy vèkony fal vàlasztja el a kèt mosdót. Igen, ez most egy hipotetikus helyzet, azon van a hangsúly, hogy akkor is hànyingered lett volna vajon, vagy hívni akarod a rendőrséget?

2015. nov. 10. 10:37
 12/37 anonim ***** válasza:
98%

Engem nem az érdekel hogy mitől hányod el magad.

Ha hetero pár lett volna eszedbe jutott volna hogy szólj a biztonságiaknak, rendőrnek? (Egyébként a rendőrnek szólás egyenlő feljelentés.)

Persze utólag már magyarázod hogy bezzeg titeket nem érdekelt az egész. Nos a leírásodból egyáltalán nem így jön le. De mindegy.

Ha nem maradsz ott kíváncsiskodni ki sem derűlt volna számodra hogy két fiú volt. Akkor mesélhetnétek a haveroddal hú mit hallottatok a klotyóban.

Egyébként mega kérdés megfogalmazása is provokatív, mert nagyon jól tudod, hogy a nyílvános szex, az nyílvános szex akkor is ha melegek, akkor is ha heterók.

Csupán egy kérdésre válaszolj, ha hetero pár lett volna, akkor is ennyire problémáznál rajta? ( és nem számít hogy mi taszít, mi nem, mert mert ez esetben teljesen lényegtelen).

2015. nov. 10. 10:48
 13/37 anonim ***** válasza:
94%

"Kimegyek és szólok a kint várakozó barátomnak is, hogy dugnak a WC-ben. Ő is bemegy "pisilni", hogy hallhassa. Kijön, aztán leültünk egy közeli padra azzal, hogy majd megnézzük őket ha kijönnek."

Idézőjelbe tetted a pisilést te magad. :) Képesek voltatok leülni és azt lesni, mikor jönnek ki, s még össze is mosolyogtatok, mert valszeg felizgultatok. Míg abban a hitben voltatok, hogy egy fiú és lány szexel, addig miért lestétek kíváncsian és mosolyogva? Addig miért nem fordult meg a fejetekben a biztonsági őr hívása? Addig miért nem volt baj, hogy nyilvános helyen folyik a szex? Hiszen ha ennyire szíveteken viselitek a közerkölcsöt, akkor már azelőtt fel meg kellett volna botránkoznotok rajta, mielőtt kijöttek, nem pedig várni és lesni őket. :)

Vagy az nem számít megbotránkoztatónak és közerkölcs sértőnek, amire ti felizgultok? :)

2015. nov. 10. 10:49
 14/37 anonim ***** válasza:
97%
Homofób a kérdező ennyi.
2015. nov. 10. 11:13
 15/37 anonim ***** válasza:
96%

"Nyilván én is így értettem. Senkit nem akarok hogy büntessenek azért mert meleg és tudom hogy a magyar törvények sem büntetik."

"Ha két meleget nyilvános helyen látok szexelni, akkor hívhatom a rendőrséget .... ?"

Ha VALÓBAN azzal van gondod, hogy valaki nyilvános helyen szexel, a szexuális orientációjától függetlenül, akkor megbotránkoztál volna azokon a fülkéből kiszűrődő zajokon már akkor, amikor abban a tudatban voltál, hogy egy heteroszexuális pár szexel ott, és már akkor megfordult volna a fejedben, hogy biztonsági őrt hívj, ahelyett, hogy a haverodat izzítod rá a témára, közben meg te magad vallottad be őszintén, hogy "és jól összemosolyogtunk, hogy valaki biztos behozta a barátnőjét szexelni".

Maximálisan egyet értek a 6. hozzászólóval, és abból ítélve, ahogy reagáltál a válaszára, vagy nem igazán értetted meg a mondanivalóját, vagy tudatosan tetteted, hogy nem értetted meg, mert belátod, hogy igaza van.

2015. nov. 10. 11:31
 16/37 anonim ***** válasza:
93%

-nem láttad, csak hallottad: bezárkóztak a vécébe. ergo a közszeméremsértés nem áll fenn, mert nem voltak láthatóak.

-a történet szempontjából lényegtelen, hogy a barátját, vagy a barátnőjét vitte be. bevihette volna kedvenc kutyáját, vagy csillámpóniját is.

-szólni a havernak, hogy dugnak a vécében, és még ki is várni, hogy ugyan vajon kik jönnek ki kéz a kézben: nem menő. még szerencse, hogy nem tapsoltátok meg őket.

2015. nov. 10. 11:39
 17/37 anonim ***** válasza:
96%

Mekkora gond ez!

Persze ha ket pitcsat lattatok volna akkor estere mar lenne mire verni ugye?

Az nem baj....

2015. nov. 10. 12:06
 18/37 anonim ***** válasza:
98%

"Senkit nem akarok hogy büntessenek azért mert meleg"

"Egy másik srác ott mossa a kezét a közelben a csapnál és jól összemosolyogtunk, hogy valaki biztos behozta a barátnőjét szexelni"

"Néhány perc múlva kijön két kamasz srác (16-17 évesnek tűntek) először kézen fogva, majd egymás kezét elengedve. Hát azt hittük behányunk."

Ja ha egy pasi dugja a barátnőjét a wc-be, akkor úgy cinkosan elmosolyodsz, de ha már két homokos srác, akkor fúj meg hányinger és hívjuk a biztonsági szolgálatot.

De te senkit nem akarsz hogy azért büntessenek meg, mert meleg. Mekkora egy képmutató szardarab vagy te kérdező. :D

2015. nov. 10. 12:21
 19/37 anonim ***** válasza:
97%
Ezek szerint kellemesen szórakoztál és még a havert is hívtad, így ingyenes szórakozásban volt részetek. Ez titeket nyilván nem botránkoztatott meg, hiszen akkor nem vártátok volna ki a végét, hanem dolgotok végeztével távoztatok volna és nem másokat lestetek volna ki, úgyhogy szerintem nektek kellett volna még fizetnetek az ingyenes szórakozásért.
2015. nov. 10. 12:30
 20/37 A kérdező kommentje:

11: Igen, de ezen mit nem értenék? Szégyellnem kell magam, mert a heteró szex jobban vonz, mint a homo, heteró létemre? Meg hogy két szép nő szexelését vonzónak találom heteró férfiként? Ezért most kétszínű vagyok, mert van bennem egy ilyen velem született (mint a melegekkel a melegség) dolog, hogy két szép nő szexét vonzónak találom?

12: Persze hogy nem. És ugyanazok a kérdéseim neked is, mint a másiknak? Az hogy olyannak születtem (mint ahogy a melegek melegnek születtek), hogy a heteró párok szexe vonz (vagy a szép leszbi nőké), a melegekétől meg elhányom magam, ez büntethető? Börtönbe kell mennem azért, mert a bu-.ziszex nem vonz, de a heterószex igen?

13: Múltkor a villamoson egy nagyon csúnya leszbi lánypár csókolózott előttem. Leszartam őket. Még azzal is elnéző vagyok. Csak ne dugjanak nyilvánosan.

14: Te pedig homofób-fób vagy. Szóval ha valaki melegnek születik az nem baj, de ha valaki olyannak születik, hogy telehányná a WC-t (vagy a te arcod, ha épp te lennél előttem) egy férfi meleg pár szexuális aktusára, az már gonosz ember?

15. OLVASTAM EGY HÍRT ANGLIÁBÓL. Abban az volt, hogy helyi tűzoltók egy városban kihívták a rendőrséget a helyi közparkban szexelő melegekre. Végül a tűzöltókat büntették meg és a melegek lettek az áldozatok, amiért nem hagyták őket közterületen nyugodtan szexelni.

16: Írtam már erre választ előbb. Nem olvastad? Szóval ha valakik az erdő mélyén, egy lépcsőház legfelső emeletén vagy más eldugott, de HIVATALOSAN NYILVÁNOS helyen csinálják, az sem baj?

Ami a törvény előtt számít, hogy közterület volt-e vagy sem. Te ferdítesz. Ők közterületen csinálták. Mert egy pláza WC-je annak számít a törvény szerint.

18: Te is meleg vagy? Válaszolj már értelmesen.

EGY DOLOG A TÖRVÉNY

MÁS DOLOG AZ ÉN VÉLEMÉNYEM ÉS HOGY MIT JELENTEK BE A TÖRVÉNY ELŐTT.

Hellóka! Ha te akkora liberális vagy, gondolom neked is megvannak a magad dolgai, amik hiába ütköznek törvénybe, te nem jelentenéd be őket, más dolgokat meg igen. Gondolom ha a barátaid előtted füveznek az neked teljesen normális és nem teszel feljelentést, de ha valakik horogkeresztes zászlót lengetnek a közelben, egyből hívod a zsarukat. Pedig mindkettő törvénybe ütköző! És ez csak egy példa a sokmillióból.

2015. nov. 10. 13:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!