Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok olyan srácokat akik valami komolyat keresnek nem csak szexet?
Figyelt kérdés
19 èves vagyok, hasonló korú srácokat keresek.2015. okt. 28. 20:23
11/20 A kérdező kommentje:
Aki akar nyugodtan írhat
2015. okt. 28. 20:51
12/20 anonim válasza:
jelen :D
am tuti találsz előbb vagy utóbb :)
13/20 anonim válasza:
Írj te :p minden kezdettttt nehéz. ;) első vagyok :)
14/20 anonim válasza:
19 éves vagyok és komoly kapcsolatot keresek ;)
15/20 anonim válasza:
én fősulin ismertem meg a mostani barátomat:) másfél éve vagyunk együtt
22/F
16/20 anonim válasza:
Pl. én is komolyat keresek
26/F
17/20 anonim válasza:
Azért kíváncsi lennék,hogy hány felajánlkozó vette észre,hogy ez a homoszexualitás kategóriában van...
:D
18/20 attila2438 válasza:
17-es válaszoló : szerintem nem sokan xD
19/20 anonim válasza:
Eddig én is ilyet kerestem. :) eddig... Ha nekem sikerült megtalálnom az igazit neked is biztos sikerülni fog ;) drukkolok és ha szeretnél írj :)
20/20 anonim válasza:
16 eves fiu vagyok, en is ilyet keresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!