Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 20-28 éves pasik szeretik a fitalabb srácokat vagy nem?
Figyelt kérdés
Tehát inkább a saját korosztályoddal vagy, vagy inkább újakat próbálsz??2015. aug. 6. 17:17
1/9 anonim válasza:
Hát hogy a viharba ne:-) még a 60 évesek is imádják a tini husit
2/9 anonim válasza:
Én szeretek tinifiúkat dugni, főleg ha én vagyok nekik az első, nem nagyon van jobb érzés egy szűz popsi felavatásánál.:)
21/F
3/9 anonim válasza:
Én szeretem a fiatalabb srácokat is. Persze regényt tudnék írni arról, milyen srácokat szeretek.
egyébként a tőlem idősebbeket is szeretem, cuki és fiatalos legyen
25/F
4/9 anonim válasza:
Én is szeretem a fiatal fiúkat!, ahogy az előttem szólók említették, a tinifiúkat...
36/F/Bi
6/9 anonim válasza:
Én még nem voltam sráccal, mert mostanság jöttem rá, hogy akaorm, de csak fiatal sráccal szeretném. 24vok. A legjobb az lenne ha ő is szűz lenne.
9/9 anonim válasza:
20 éves lettem pár napja, és általában 17-18nak néznek...
vannak 17-18 évesek akik 20-25 nek néznek ki..
úgyhogy én sose vágtam ezeket a koros cuccokat..
vannak 14 éves fiukák, akiket már 20an megdugtak, és vagyok én akinek most van az első kapcsolata..
csak ennyit a tini szűk popsiról :'DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!