Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » (Meleg kérdés! ) Sportos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(Meleg kérdés! ) Sportos aktív meleg fiúk, ti milyen srácokat szerettek dugni?

Figyelt kérdés
Alkatra, korra, jellemte való tekintettel... 20/F passzív

2014. dec. 27. 01:33
 1/3 anonim ***** válasza:
82%

Alkat: a nagyon vékonyakon kívül bárki jöhet

Kor: hozzám hasonló korúak (mondjuk 16-26 évesig)

Jellem: én bi vagyok, pasival csak szexet tudok elképzelni, szóval ennek jelentősége elenyésző, de azért kis ismerkedés nem árt, ha ennek során nagyképűnek, tahónak, érdektelennek tűnik, akkor hagyom

2014. dec. 27. 01:38
 2/3 anonim ***** válasza:
89%
Én vékony aktív srác vok, de csak olyan jöhet szóba akin nincs súlyfelesleg, na és aki nem díva. A b-zis fiúktól hányni tudnék. Mindig van bennem félelem h a vékonyságom miatt b-zis vagyok, de remélem nem mert magam is utálom ha vki az. Hát még ha nyávog... Amúgy alapvetően mindig állandó, fix, titkos, odaadó partnert keresek, akivel lehet dumálni is, stb, de sajna a többség 6-7 tali után eltűnik.
2014. dec. 27. 10:00
 3/3 anonim ***** válasza:
én erősebb testfelépítéső aktiv 22 éves srác vagyok, írj ha gondolod ;)
2015. jún. 29. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!