Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Sokszor miért nézik le az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokszor miért nézik le az aktív pasik a passzív srácokat?

Figyelt kérdés
Leírok egy elég primitív példát, ami teljesen átfogja a kérdést: ha egy passzív srácot egy éjszaka alatt mondjuk megdugnak 3-an az "gáz", meg elhordják mindennek. Ezzel ellentétben, ha egy aktív srác dug meg egy éjszaka alatt 3 srácot, arra senki sem tesz semmi megjegyzést, max kap egy pacsit a haverjától, hogy milyen nagy bika...

2015. aug. 24. 10:13
 1/7 anonim ***** válasza:
28%
Ha egy zárba több féle kulcs illik, az 1 elég gagyi zár..Ha egy kulcs több zárat is ki tud nyitni, az menő..
2015. aug. 24. 10:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Bocsi, de ez elég gagyi gondolat...
2015. aug. 24. 10:32
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem mindkettő gáz. Teljesen mindegy, hogy aktív vagy passzív nagy ribi mindkettő. Erre szokták mondani, hogy "fűvel fával".
2015. aug. 24. 10:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

#1: erre az ellenpélda meg a ceruzahegyező...

De szerintem se kéne mindenkivel összefeküdni, az ilyenek kapnak el a legjobban betegségeket.

2015. aug. 24. 11:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én passzív vagyok és 8 sráccal voltam eddig, de az aktív partnerem ezt tudták és nem néztek le. Emberfüggő ez is. Igaz volt egy srác aki szex után azt mondta, hogy én nem érek semmit. Szarul esett, de szarok rá. 21 bi passzív
2015. aug. 24. 12:50
 6/7 ftf1983 ***** válasza:
100%
Ez pont ugyanaz, mint a heteróknál. Ha a nő sok pasival van, akkor ledér, ha a pasi van sok nővel, akkor tökös legény. Társadalmilag az alakult ki, hogy a pasinak szórnia kell a magját, de a nőnek vigyáznia kell a tisztességére. A másik, hogy sokak szerint a befogadó (nő, passzív) odaadja magát, a kegyeibe fogadja a behatolót. Engem speckó nem zavar, ha egy passzív srác sokakkal volt, hiszen az élet azért van, hogy éljünk és, ha neki ez jól esik, akkor tegye. Engem az zavar, ha valaki előadja az apácát miközben csak az nem húzta meg, aki nem akarta.
2015. aug. 25. 08:41
 7/7 anonim ***** válasza:
73%
Melegeknél ennek én sem sok értelmét látom. Heteróknál még megértem, mert ott az van, hogy egy lánytól nem teljesítmény, hogy lefeküdjön x számú fiúval. Lényegében csak oda kell mennie x+kevés sráchoz, és abból x azonnal meg fogja dugni boldogan. Egy fiúnak azért kicsit nehezebb csajokat becserkészni, ezért számít nagyobb elismerésnek, ha sokat meg tud dugni.
2015. aug. 25. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!