Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A tini bi és meleg fiúk mind...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tini bi és meleg fiúk mind linkek?

Figyelt kérdés
Egyszerűen hihetetlen, de 3 tini fiúval leveleztem már bi/meleg témában mert ők jönnek be. De mind eltűnt, stb. Betojt a tali előtt:(
2015. okt. 25. 22:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
nem mindegyik, 3ból általánosíts:)
2015. okt. 25. 23:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Embertől függ.. Pl: mondják a románra hogy büdös szőröstalpu, holott sajnos sok magyar ótvarabb náluk. De visszatérve itt vagyok én 16 évesen és csak jó jegyeim vannak, emellett már most (tizedikben )megvan az 50 óra szolgálatom. Szóval minden vagyok csak nem link. :D am korombeliek nyugodtan irhattok ha kérdésetek van!

16/F/meleg

2015. okt. 25. 23:26
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
utolsó, mi az, hogy megvan az 50 óra szolgálatod? :D
2015. okt. 26. 00:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
En nem vagyok olyan aki csak ugy eltunik minden szo nelkul. Az minositi az embert. Ha akarsz beszelgethetunk! :) 15f
2015. okt. 26. 08:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem mindenki, énis szívesen beszélgetek bárkivel, ha gondolod írhatsz :) Aki meg eltűnik hát nem kell foglalkozni vele tleg magát minősíti vagy egyáltalán nem is gondolta komolyan..
2015. okt. 26. 09:22
 6/7 anonim ***** válasza:
irj privit
2015. okt. 27. 07:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem. :) Én például egyetemista srác vagyok, és egy fiúval már találkoztam személyesen is, akit ezen az oldalon ismertem meg. :) 20/f
2015. okt. 27. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!