Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiatal fiúk. Ti miért nem szeretitek az ídőseb (40) -es korosztályt?
Nekem van olyan, hogy meglátok egy nagyon jóképű, fess, határozott "idősebb" férfit, akkor leesik az állam, és azt mondom, hogy huuhh :D, de sajnos a többség nem ilyen. Már jelentkeznek a sörhas jelei, kopaszodás stb. (természetesen nem szeretnék általánosítani) és már ezek nem annyira vonzóak. Valamint az is megfordul a fejemben, hogy 40 évesen még miért van egyedül. Ha még ennyi idősen is szingliként kajtat, akkor hát... nem is tudom. Megfordul néhány dolog a fejemben.
Nyugodtan le lehet pontozni, akkor is ez a véleményem. Kikérték, én megmondtam :)
18/Fm
#4 ment a zöld kéz, mert igazad van ;)
Szerintem,ahhoz hogy ebben a korban találjatok egy fiatal pasit jól kell kinéznetek.
Ebben a korban már nem mindenki szexi
Nem kell bunkózni kedves előttem szóló. Te is leszel öreg!
Amúgy azért nem, amiért a 40-esek se 40-eseket keresnek. Egyszerűen, mert a fiatalok vonzóbbak. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!