Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bújás, ölelés, simogatás, szeretgetés, ilyesmikre nem vágytok?
Figyelt kérdés
Mert nekem ezek is bejönnek, de úgy nézem egyedül vagyok vele.2015. okt. 22. 23:42
11/18 anonim válasza:
De igen! Nagyon vágyom ezekre. 20/f
12/18 anonim válasza:
#1, #3. Tanuljatok meg olvasni és akkor legkózelebb nem fordul elő ilyen, 2 balfsz. -.-
13/18 anonim válasza:
de...lányoknál ez gyakoribb, fiúknál lehet hogy kevesebb
14/18 anonim válasza:
Nálam is alap ez egy kapcsolatban és igen tud is hiányozni..19f
15/18 anonim válasza:
Dehogynem, sőt, igazából most jobban vágyok ilyen dolgokra, mint szexre :(
26/F
16/18 anonim válasza:
Persze hogy vágyom rá, és mint az előttem szóló is mondta jobban vágyom rá mint a sexre
17/18 anonim válasza:
Dehogynem.
Szerencsére a páromtól meg is kapom. :)
18/18 anonim válasza:
Nekem is fontos. Sokkal fontosabb, mint a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!