Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bújás, ölelés, simogatás, szeretgetés, ilyesmikre nem vágytok?
Figyelt kérdés
Mert nekem ezek is bejönnek, de úgy nézem egyedül vagyok vele.2015. okt. 22. 23:42
1/18 anonim válasza:
cseles, már majdnem írtam választ, aztán rájöttem hogy nem heteroknak szóló kérdés
3/18 anonim válasza:
Pacsi! Ugyan ezt érzem. Lassan olyan retardált leszek aki a férfiakhoz se vonzódik már.
5/18 anonim válasza:
Aligha van olyan aki nem vágyik ezekre.
6/18 anonim válasza:
számomra ezek a legfontosabbak egy kapcsolatban az után hogy ki az illető :)
8/18 anonim válasza:
Egy ideig a hiánya mindennapos volt, de ez idővel, meg a pasik számával és a pofára esések után változik. Most már kellene pár hét, hogy képes legyek ezekre a dologra személy szerint...
9/18 anonim válasza:
Ezek a dolgok nekem is fontosak
10/18 anonim válasza:
Én nem vágyok ilyenekre. Nem vagyok ez a fajta ember. Maximum nagyon néha ha rossz a kedvem, akkor egy ölelés, de ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!