Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mivel tudok felizgatni egy nőt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel tudok felizgatni egy nőt?

Figyelt kérdés
Mivel tudok igazán felizgatni egy nőt? Mi az ami miatt begerjedtek. Simogatás? Lihegés? Nyakharapdálás, vagy puszilás gyengéden? A legizgatóbb mondatok micsodák? Lányok, válaszra van szükségem, és tanácsra, hogy mi tökéletes egy nőnek.

2015. szept. 16. 02:05
 1/6 Gordon70 ***** válasza:
57%
pénzzel....
2015. szept. 16. 05:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Amikor mocskos szavakkal mondja el, hogy mit tenne velem... Engem ez tud igazan felizgatni.:)
2015. szept. 16. 05:59
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha elveszed a sminkkészletét...
2015. szept. 16. 07:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mikor hazaér, egy másik nővel vagy az ágyatokban.
2015. szept. 16. 07:47
 5/6 anonim ***** válasza:

Egy újabb életképtelen...

"Mi az ami miatt"

??? Talán amitől...

2015. szept. 16. 07:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Hihetetlenek ezek a kérdések, mintha az emberek, akár férfiak, akár nők, úgy működnének, mint a gépek. Van egy szervizkönyv, ami abban le van írva, az beválik minden típusnál.

Van egy rossz hírem. Mindenki másképp működik. Amit én elmondok, hogy engem izgat, attól a másik viszolyog. Ami másnak kellemes és élvezetes, az nekem kínos, és vágylohasztó.

Nem lehet egy ilyen kérdés után zsebre tenni a bölcsek kövét. Minden partner más, és más, és ha azt szeretnéd, hogy ő is élvezze az együttlétet, akkor oda kell figyelni rá. Ez az odafigyelés egy kicsit (sokkal) fárasztóbb, munkaigényesebb, de hidd el, megéri a befektetett energia.

2015. szept. 16. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!