Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meg lehet élni Hévízen meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lehet élni Hévízen meleg prostiként?

Figyelt kérdés
2015. okt. 22. 10:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

Sopronban mindenki beszel nemetul a boltokban, Kismartonban ez mar nem igaz az osztrakokra ,hogy vagnak a magyart pedig a sparba szunte minden hetvegen atruccan egy ket magyar vagy az ottani boltokba vasarolni!

Es a magyar arunak van annyi erteke,hogy vonza a kulfoldit tehat nem az hatarozza meg,hogy a sajat hazamba alarendelt szerepet toltsek be!!

2015. okt. 22. 13:55
 12/18 anonim ***** válasza:
65%
Latom ezzel a megallapitasommal taroltam...
2015. okt. 22. 15:28
 13/18 anonim ***** válasza:
én a helyedben Bécsbe mennék heti 1-2-3 napot kuncsaftokhoz és a többit otthon tölteném. Ott szerintem dupla pénzért dolgozhatsz és szerintem egy minimális német bőven elég, nem azért fizetnek neked...
2015. okt. 22. 15:45
 14/18 A kérdező kommentje:

13-as.

Semmi pénzem sincs, munka meg még kevesebb az a baj. Igazából Londonba mennék ki, ha lenne helye valakinek Londonban már pattannék is a repülőre. A magyarok csórók, csak nekem meg költöznöm kell :P

2015. okt. 22. 16:13
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nem olyan egyszerű egy prostituált élete. Férfiakat is vállalnál? Inkább keress valami olyan munkát, amivel 5 év alatt nem öregszel 10 évet...
2015. okt. 22. 17:35
 16/18 A kérdező kommentje:
Ott a címben hogy "meleg" szóval elsősorban pasikat, de aki fizet, azt. Persze ittas, igénytelen, frissen belövött emberek nem jöhetnek. Ha meg lehet élni rendes munkából, azt keresnék, de se rendes fizetés, se munka sehol. Tudom, hogy milyen. Csak a kérdésre nem kapok rendes választ! Megéri avagy sem?! Mert ha nem, nem fizetek kauciót és havi albipénzt feleslegesen
2015. okt. 22. 18:12
 17/18 anonim ***** válasza:
65%

Miert szerinted a homoszexualis no nem lehet meleg?

Vagy mar a homoszexualis szo sem nyero az ilyen noknel mint megszolitas?

2015. okt. 22. 19:43
 18/18 A kérdező kommentje:
Jó, bocsi igaz. Sok erre a leszbikus abban sem tévedsz :)
2015. okt. 23. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!