Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kapcsolatban élő melegek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatban élő melegek, bele fér nektek a "harmadik"?

Figyelt kérdés

2,5 éve vagyunk együtt a barátommal, és lassan két éve hogy össze költöztünk és együtt élünk.

Eleinte teljesen monogámok voltunk, a meglévő régi barátokon kivül nem beszéltünk senkivel..

A tavaly ősszel eléggé el laposodni látszott a kapcsolatunk, valahogy már nem volt minden olyan mint az elején.. Aztán a párom elkezdte, hogy oké, hogy együtt vagyunk de akkor is imádja nézni a fiúkat az utcán, és néha szivesen le sz.a egy szép fiúcskát.. :) Eleinte fura volt, gondolkodtam rajta majd rájöttem nem veszithetünk semmit próbáljuk meg.. Gondoltam egye fene, még fiatalok vagyunk én is ő is, miért ne élhetnénk? Másfél év után ismét felmentünk a Rómeóra mindketten és nyilt lapokkal el kezdtünk ismerkedni. Nem sok de pár alkalom össze jött és valahogy teljesen szint hozott az egészbe.. Sokkal fontosabbak lettünk egymásnak, mert minden hármas alkalom megerősiti, hogy más is jó, de mégis a barátom a legjobb :D

Páran mondták, hogy hát ez teljesen elitélendő meg stb, viszont a legtöbb meleg kapcsolat pont hogy megcsalás miatt ment tönkre. Ilyen esetben ha én vagy a párom amúgyis megkaphatunk bárkit, így meg nem érzed szükségét a tipikus változatosságnak, merthogy bármikor megkaphatod..

De ugyanakkor függetlenül attól hogy mi történik, nincs annál jobb mint mellette ébredni, és hozzá bújni reggel.. Tehát ergo, lehet bárki, úgyis ő az akit szeretek, és akit nem cserélnék le.

Ti voltatok már igy?

Többségben elitélendő, vagy nem?

2015. okt. 20. 20:54
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
27%
nem fér bele
2015. okt. 20. 21:10
 2/22 anonim ***** válasza:
93%

Most azért tetted fel a kérdést mert megerősítést vársz? Ergo valamit érzel, hogy nem okés ebben a dologban...

Én mint külső azt mondom, csináljátok, ha nektek ez rendben van, más dolog, hogy egyesek számára mi az elfogadott, de azokra nem kell tenni. Ha ti ketten erre igent mondtatok, akkor szerintem ezért nem ítélhet el senki. (egyébként több hasonló hetero sztorit is hallottam már, hogy ellaposodott kapcsolatra egy kis szórakozás egymástól függetlenül volt a gyógymód.)

Sokan ezt azért vetik el, mert egy idő után fellép a féltékenység ami a kapcsolat végét is jelentheti, de ha nálatok működik, hát csináljátok. De szerintem egy kis felperzselésnek jó, de rendszert nem kéne belőle csinálni.

2015. okt. 20. 21:11
 3/22 A kérdező kommentje:

Nem megerősitést, inkább arra lennék kiváncsi, hogy mennyire gyakori ez :P

Úgy vagyunk vele, amig ez mindenkinek jó, és nem rontja a kapcsolatunkat addig nincs gond.

Ha a féltékenység fel lép, akkor le kell állni, mivel ez esetben akkor valami elromlott.

2015. okt. 20. 21:19
 4/22 anonim ***** válasza:
93%

Ha nektek működik, hát akkor örüljetek neki! :D

De nekem ez semmiképpen nem férne bele. Ha a barátom csak felvetné az ötletet, csomagolnék. :D

2015. okt. 20. 21:20
 5/22 anonim ***** válasza:
30%
Nekem nem férne bele. Nem ítélkezésből kérdem, de ha szeretitek egymást, akk miért kell mással is a szex? Ha mással jó, de vele a legjobb, akk végképp nem értem. De ahogyan már mások megírták nekem, én csak fiatal vagyok, majd kinövök ebből a nagy romantikusságból meg monogámiából...Ha nektek jó, csináljátok! Én nem értem, de nem is ítélem el. A párod is csinálja, elfogadjátok egymást. Mindenki boldog.:) Remélem azok is maradtok még jó sokáig!:D
2015. okt. 20. 21:33
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Még nem voltam fiúval, vagyis barátom sem volt, de ha lenne, akkor nekem sem férne bele. 20/F
2015. okt. 20. 21:46
 7/22 A kérdező kommentje:
Ezt a dolgot szerintem azok értik akiknek már egy év+ a kapcsolatuk. Nyilván előre nem akarsz mást, hiszen még a parod is új.Az, hogy miért kell más is, elég összetett egyszerűen csak kell a változatosság időnként. Hogy egy példát mondjak sok eset van amikor szakitassz valakivel majd elkezdessz ismerkedni aztán csakhamar rá jössz hogy nehezen találnal olyat mint a volt barátod, így ő sokkal értékesebb lessz. Ha kibekultok utána valami extrém intenzív lessz az első együttlét. Na mi kb ugyanezt éljük meg minden ilyen azt bizonyítja, hogy a barátom igenis értékes!:)
2015. okt. 20. 22:15
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Fogalmam sincs mennyire férne bele mert még nem volt kapcsolatom. Én azt gondolom az írásodból,hogy ez nálatok egy szükséges rossz. Mert élvezitek valamennyire,de mégse ez az a megoldás,amit keresel a problémára. Ez,hogy másokkal összejártok szexelni.. hát szerintem pont ez az ami még összetartja a kapcsolatotokat. Azaz a tákolmány enélkül szétesne. Bocs ha nyers volt de sztem egy meleg kapcsolat terapeuta több haszonnal járna akármilyen gáznak hangzik meg kéne próbálni mert ez sztem a visszájára is sülhet.

22f

2015. okt. 20. 23:57
 9/22 anonim ***** válasza:
89%

első vagyok. nekem egy év pluszos a kapcsolatom és nem értem. barátom a mindenem, vele a legjobb, nem kívánhatnék jobbat. nem bírnám végignézni, ahogy mással szexel. és én sem akarnom, hogy ő lássa..igényem sincs rá, csak vele akarok szexelni de azt rengeteget:D és cseppet sem unalmas vele, rám néz és megőrülök. nem kell mással lefeküdnöm, ahhoz, hogy ő legyen a legnagyobb kincs számomra. na mindegy szóval én ezt a kell az új dolgot kicsit sem értem de nem elítélésből mondom:D ha mindkettőtök erre vágyik, akkor nincs ezzel se gond:)

22/F

2015. okt. 21. 00:34
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
NEM! egy PÁR azért pár mert kettő nem pedig három.
2015. okt. 21. 04:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!