Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatban élő melegek, bele fér nektek a "harmadik"?
2,5 éve vagyunk együtt a barátommal, és lassan két éve hogy össze költöztünk és együtt élünk.
Eleinte teljesen monogámok voltunk, a meglévő régi barátokon kivül nem beszéltünk senkivel..
A tavaly ősszel eléggé el laposodni látszott a kapcsolatunk, valahogy már nem volt minden olyan mint az elején.. Aztán a párom elkezdte, hogy oké, hogy együtt vagyunk de akkor is imádja nézni a fiúkat az utcán, és néha szivesen le sz.a egy szép fiúcskát.. :) Eleinte fura volt, gondolkodtam rajta majd rájöttem nem veszithetünk semmit próbáljuk meg.. Gondoltam egye fene, még fiatalok vagyunk én is ő is, miért ne élhetnénk? Másfél év után ismét felmentünk a Rómeóra mindketten és nyilt lapokkal el kezdtünk ismerkedni. Nem sok de pár alkalom össze jött és valahogy teljesen szint hozott az egészbe.. Sokkal fontosabbak lettünk egymásnak, mert minden hármas alkalom megerősiti, hogy más is jó, de mégis a barátom a legjobb :D
Páran mondták, hogy hát ez teljesen elitélendő meg stb, viszont a legtöbb meleg kapcsolat pont hogy megcsalás miatt ment tönkre. Ilyen esetben ha én vagy a párom amúgyis megkaphatunk bárkit, így meg nem érzed szükségét a tipikus változatosságnak, merthogy bármikor megkaphatod..
De ugyanakkor függetlenül attól hogy mi történik, nincs annál jobb mint mellette ébredni, és hozzá bújni reggel.. Tehát ergo, lehet bárki, úgyis ő az akit szeretek, és akit nem cserélnék le.
Ti voltatok már igy?
Többségben elitélendő, vagy nem?
Szintén több éve meleg párkapcsolatban élőként az a véleményem, hogy a normál - monogámként induló - párkapcsolatok többségében egy idő után akarva, akaratlanul is előjön a "hármas" téma. Ha pedig már mindennapos problémák alakulnak akkor talán még hamarabb.
Ezekre a problémákra sok pár valóban a hármasban látja megoldást (hátha visszatereli a kapcsolatot a normál kerékvágásba), azonban az esetek döntő többségében szerintem pont ez ítéli halálra az egészet.
A laposodó kapcsolatra, a felek közötti széthúzásra először magatokban kell keresni a "hibát", valamint célszerű leülni beszélgetni egymással, hogy miért és hogyan jutottatok erre a pontra. Higgyétek el a sok esetben a megfelelő kommunikáció hiánya miatt is sodródnak ide a kapcsolatok.
Egy nyugodt és higgadt beszélgetés során pedig úgy is ki fog derülni (előbb vagy utóbb) hogy van-e értelme a folytatásnak.
29/F/m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!