Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kapcsolatban élő melegek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatban élő melegek, bele fér nektek a "harmadik"?

Figyelt kérdés

2,5 éve vagyunk együtt a barátommal, és lassan két éve hogy össze költöztünk és együtt élünk.

Eleinte teljesen monogámok voltunk, a meglévő régi barátokon kivül nem beszéltünk senkivel..

A tavaly ősszel eléggé el laposodni látszott a kapcsolatunk, valahogy már nem volt minden olyan mint az elején.. Aztán a párom elkezdte, hogy oké, hogy együtt vagyunk de akkor is imádja nézni a fiúkat az utcán, és néha szivesen le sz.a egy szép fiúcskát.. :) Eleinte fura volt, gondolkodtam rajta majd rájöttem nem veszithetünk semmit próbáljuk meg.. Gondoltam egye fene, még fiatalok vagyunk én is ő is, miért ne élhetnénk? Másfél év után ismét felmentünk a Rómeóra mindketten és nyilt lapokkal el kezdtünk ismerkedni. Nem sok de pár alkalom össze jött és valahogy teljesen szint hozott az egészbe.. Sokkal fontosabbak lettünk egymásnak, mert minden hármas alkalom megerősiti, hogy más is jó, de mégis a barátom a legjobb :D

Páran mondták, hogy hát ez teljesen elitélendő meg stb, viszont a legtöbb meleg kapcsolat pont hogy megcsalás miatt ment tönkre. Ilyen esetben ha én vagy a párom amúgyis megkaphatunk bárkit, így meg nem érzed szükségét a tipikus változatosságnak, merthogy bármikor megkaphatod..

De ugyanakkor függetlenül attól hogy mi történik, nincs annál jobb mint mellette ébredni, és hozzá bújni reggel.. Tehát ergo, lehet bárki, úgyis ő az akit szeretek, és akit nem cserélnék le.

Ti voltatok már igy?

Többségben elitélendő, vagy nem?

2015. okt. 20. 20:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Szia, szerintem belefér, de csak ha mindketten így akarjátok feldobni a sexet. Én mondjuk nem tudnék mással lefeküdni csak a párommal de vele annyiszor ahányszor csak akarja :D én túlságosan szeretem ahhoz hogy kipróbáljam valaki mással is
2015. okt. 21. 07:35
 12/22 A kérdező kommentje:

# 9/11

És alapjában az utcán sem nézitek meg a fiúkat?

Jártok meleg szórakozó helyekre, beszéltek más melegekkel?

Én elég nehezen tudom elképzelni, azt a tipikus ideált, amikor ha szerelmes vagy senki más nem érdekel csak a párod.. :D

Pl, az egyik barátaink ők totál monogámok, viszont jön szembe egy szép srác, mindkettőnek a nyaka tekeredik ki, és utána meg szivják egymás vérét, hogy hát hogy nézed és mit képzelsz? :))

Hát ezt sem tartom teljesen normálisnak, sőt ez esetben ez így már elnyomás, és egy kapcsolat nem börtön.

Gondolkodtam régebb ezen, hogy nem ez a plusz-e ami össze tart, de amíg azt érzem, hogy sőt hogy ő az igazi, addig szerintem nem lehet gond. És persze tudva azt, hogy hol a határ.

Aztán a másik, hogy talán nem is a "plusz" dobja fel annyira az egészet, hanem alapjában az ismerkedés. Ebben az évben több új meleg barátunk lett mint eddig összesen ahányat láttam :D

És úgy érzem erre szükségünk van, kellenek a barátok, kell valaki akivel kimenni mondjuk egyet csevegni, vagy lógni, nem érzem azt hogy ez gond lenne.

Félreértés ne essék, nem mindenkivel volt több is, csak ritkán, a legtöbb esetben egy jó baráti / haveri kapcsolat alakult.

2015. okt. 21. 07:45
 13/22 A kérdező kommentje:
Ugyanakkor azt sem tudnám elképzelni, (mint a tipikus nyitott kapcsolatok) hogy az én jelenlétemen kívül legyen valakivel. Elég szar lehet, én itthon ülök, ő meg.. Na meg kemény konfliktusokat generálna, ami a kapcsolat végét jelentené.
2015. okt. 21. 08:03
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
3 éve vagyunk együtt, de még nem tartunk ott hogy bevennénk egy harmadikat, de megbeszéltük hogy ha egyikünk is szeretné kipróbálni egy másik férfivel akkor azt is kizárólag együtt. A szex csak hab a tortán. Szerintem jó döntés volt tőletek. Bármit ki lehet próbálni/lehet csinálni, a lényeg hogy együtt. hármastól a focicsapatig bármit. ( + ha az egyik fél nagyon ellenzi, a másik meg tényleg ki szeretné próbálni, akkor előbb vagy utóbb csalás lesz a vége akaratlanul is. Perverz fantáziától + ember bevonásáig is)
2015. okt. 21. 08:05
 15/22 Béla211 ***** válasza:
100%

6 éve vagyok együtt párommal mi szoktuk mondani egy másnak ,hogy nézd ott egy helyes gyerek.Meg viccből szívatjuk egymást, hogy látom bámulod tetszik mi? Meg olyan munkahelyen dolgozunk ahol zuhanyozni kell munka után és megszoktuk beszélni ,hogy ki hogy néz ki meg ,hogy annak mekkora lankadtan.( van egy két csoda)

De mi megbeszéltük ,hogy ha mást akarunk vagy mással szeretnénk lenni akkor azt elmondjuk.

Nem mondom ,hogy nem izgat a hármas gondolata néha ,de amikor bele gondolok ,hogy más is meg kapja a párom és ,hogy más is látja az együtt létünket el kezd feszélyezni a dolog ezért aztán nem is csinálunk ilyet.

De ha valakinek jó és ettől jobb a kapcsolatuk akkor csinálják. De én úgy láttam eddig ha harmadik került a képbe hamar szét mentek utána.Bár van olyan pár ismerősöm is akiknek jót tett a dolog és vissza találtak egy máshoz ,de ők csak egyszer csinálták mással. Előtte eltávolodtak és volt ,hogy egy hónapig nem volt sex.

2015. okt. 21. 08:33
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

3+ éve vagyunk együtt a párommal és 2+ éve élünk együtt, úgyhogy kb ott tartunk, mint ti.. sőt, kicsit előrébb is. Mint minden kapcsolatban, nekünk is voltak mélyvölgyeink, de átlendültünk rajtuk... A párodhoz hasonlóan mi is megnézzük a srácokat az utcán. Egymás között sőt, ha úgy van meleg baráti körben is megbeszéljük, ha valaki bejön. Nyilván gondolati szinten az ember fantáziálgat, nincs is ezzel semmi baj... De nem fogom megalázni a barátomat azzal, hogy azt kezdem neki mondogatni, hogy "nézd azt a helyes srácot, hú, de szívesen le..opnám..." és ugyanúgy ő sem mond nekem ilyet... úgy gondolom, hogy ez élrzemi intelligencia kérdése.

Beszéltünk már mi is a hármas dologról, de egyikünk sem nézné szívesen a másikat egy másik sráccal hemperegni és abban sem vagyunk biztosak, hogy másnap reggel nem úgy ébrednénk-e fel, hogy rá sem tudunk nézni a másikra, amiért megcsaltuk egymást.

Egyébként meg nem jósolok egy olyan kapcsolatnak nagy jövőt, amelyik 2,5 év után olyan szinten ellaposodik, hogy már be kell venni valakit. A baráti körünkben vannak olyan párok, akik alulról verdesik a 10 évet és soha nem hármasoztak... sőt, nem is tervezik. :)

Titeket ezért nyilván nem ítélhetlek el, csinálja mindenki azt, amihez kedve van. Semmi közöm hozzá... Csak az a kapcsolat, ahol hármasoznak, az számomra elveszti az intimitását, ami szerintem pont a lényege volna egy párkapcsolatnak.

25F m

2015. okt. 21. 09:31
 17/22 anonim ***** válasza:

# 9/11

És alapjában az utcán sem nézitek meg a fiúkat?

Jártok meleg szórakozó helyekre, beszéltek más melegekkel?

nem nagyon nézek meg más fiúkat..ritka, ha tényleg nagyon jóképű. és nem, nem azért mert húú mit gondol a barátom, egyszerűen tényleg nem érdekel más. ő biztos meg néz helyes fiúkat, van hogy megkérdezem tőle hogy ez meg az tetszik-e neki. de ez teljesen más, nem veszünk össze rajta.

vannak meleg barátaink neki is és nekem is. én viszonylag sokat járok meleg szórakozóhelyre, ő nincs oda érte. de néha eljön velem

2015. okt. 21. 12:03
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg (sajnos) nincs kapcsolatom, de nekem nem férne bele a harmadik fél. Ettől függetlenül természetesen nem ítélem el, van akiknél tud működni a dolog, akár úgy mint nálatok, akár ténylegesen nyitott kapcsolatban (hogy egymástól függetlenül fekszenek le mással), de ez nem az én világom :)

26/F

2015. okt. 21. 21:37
 19/22 Béla211 ***** válasza:
100%
Válaszoló nekem még tudod mi a fura nálatok ,hogy azt írtad ,hogy mikor hármasoztok utána rájöttök ,hogy együtt mennyivel jobb. Csak akkor azt nem értem minek csináljátok ,ha együtt jobb?Én meg talán előbb elengedném a páromat ,hogy mással csinálja mint ,hogy lássam ahogy más férfi elégíti ki. Mondjuk az más kérdés ,hogy utána ez mennyire vágná gallyra a viszonyunkat. Azt nem tudom ,mert szerencsére ilyet nem kért:D És úgy érzem ,hogy nem is fog.
2015. okt. 22. 05:03
 20/22 ftf1983 ***** válasza:
100%
Egy kapcsolatban az a jó, ami mind a két fél számára jó és elfogadható. Tapasztalatom szerinte a meleg párok nagyon kis százaléka él valóban monogámként. A legtöbben megy a megcsalás. Én ennél korrektebbnek gondolom, amikor megbeszélik, hogy vagy a közösbe hoznak be valakit vagy külön-külön mennek kalandozni. A szex és a szerelem két külön dolog. Ismerek nem egy olyan párt ahol nagyon szeretik egymást, de igen a szexuális életük ellaposodott és ment a szenvedés, nyitottak és azóta még inkább szeretik egymást, még jobb a szexuális életük, de mivel mással is szexelnek így nem válik unalmassá. Az az érv, hogy ha harmadikat hoznak be, akkor ott az egyik biztos bele fog szeretni a behozottba egy badarság. Egyrészt tudni kell a szexet szexnek kezelni érzelmek nélkül másrészt nem állandó harmadikat kell behozni. Valakit azért leszólni vagy elítélni, mert máshogy éli a szexuális életét nagyon nagy hiba. Amúgy meg sokan, akik azt hiszik monogám a kapcsolatuk nem is sejtik, hogy a párjuk ezt nem teljesen így gondolja ;)
2015. okt. 22. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!