Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzt kereshet meleg prostiként külföldön (Németország, USA, Ausztrália, Ausztria, Hollandia) aktusonként, egy jóképű, kreol bőrű, művelt, bár kissé húsos ( kb 6 kg felesleggel rendelkező) fiú? Ha melegekkel szexel? (Ismerősöm ezt csinálja)
Figyelt kérdés
2014. aug. 13. 17:06
2/11 anonim válasza:
jóképű, kreol bőrű, művelt, bár kisé húsos = egy dagadt műmájer oláh cigány
3/11 anonim válasza:
Szerintem itt kint Németeknél te először egy óránként 50eurót elkérhetsz..a lányok 30euro/óra. És ugye egyre feljebb mehetsz a ranglétrán aztán el érhetsz 500 euró per órát is ha nagyon jó vagy..beszélsz egy stricivel és megmondja mit tud belőled kezdeni.
4/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok cigány...még csak félvér sem. Nem folyik a testem, inkább formásnak mondanám magam, csak úgymond "van mit fogni" nem vagyok olyan, akin átfúj a szél.
2014. aug. 13. 17:12
5/11 anonim válasza:
Az oroszoknál rengeteg rejtőzködő meleg meleg van, akiket nemcsak kivágnának a munkahelyükről, ha kiderülne a nemi identitásuk, hanem meg is lincselnék őket, így sokat fizetnek az inkognitójuk fennmaradásáért.
6/11 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi vagyok, és tudakolózok, mert erről semmi sincs fent a neten, csak az, a nőknél mi van!...UI: az első válaszolónak üzenem....nem mesél semmit, mert azt vallja: jobb, ha inkább nem mesél róla, ....nem azért mert szégyelli, hanem mert ő kicsit magának való. Pocsék volt a gyerekkora :P
2014. aug. 13. 17:33
7/11 anonim válasza:
Ausztrália a világ meleg központja. Biztos vagyok benne hogy itt egy fillért sem keresnél mert itt annyian vannak. Miért nem próbálsz meg dolgozni valamit mint egy normális nő vagy férfi?
8/11 anonim válasza:
Hollandiában max a 25-ösbe állhatsz ki, és ugye abból még le jön némi költség pl kirakat bérlés járulékok, de naponta egy 200eurót simán meg kereshetsz havi szinten 3-4 ezer euró körül. Persze ha kicsit jobban lestrapálod magad akkor többet is csak nem biztos hogy megéri.
9/11 anonim válasza:
A női kurv.áknál 50€ egy menet, nem tudom ez segít-e valamit. De jó suska:D
10/11 A kérdező kommentje:
Az az igazság (lehet neked hülyeség), de nekem már majdhogynem mindegy mivel keresek pénzt, lelkileg nagyon nem tudna tönkretenni semmi, pár dolog kivételével.
Ausztráliáról pont nem gondoltam, főleg, hogy Magyarország úgymond egy k**vaföldje. :P ....de köszi az infót. Meg most tanuljak 4-5 évet egyetemen (ha egyáltalán felvennének) ahol megint fizetni kell, (ahhoz megint munka kell) és utána 25-26 évesen megint nem vagyok sehol....ezért kérdeztem, meg el is gondolkodtatott a dolog. Ráadásul mennyi egyetemista hirdeti magát jesszus!... UI: a fiúk drágábbak mert sokkal nagyobb rájuk a kereslet, mint amennyi a kínálat, ezt tudom. A formás (husis de nem kövér) is keresett vagy csak a kisportolt? Infókat köszi! :)
2014. aug. 18. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!