Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meg lehet élni Hévízen meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lehet élni Hévízen meleg prostiként?

Figyelt kérdés
2015. okt. 22. 10:35
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%
Ha sok arra a no akkor igen.
2015. okt. 22. 10:50
 2/18 anonim ***** válasza:

Ha beszélsz idegen nyelveket, akkor igen. Angol, orosz, német...

Plusz nem a sült galambra (vagy a fa-.szra) vársz a szádba egész nap, hanem aktíven próbálsz ügyfeleket szerezni.

Hévizen inkább turistákra számíts, de gondolom ezt te is tudod.

2015. okt. 22. 12:27
 3/18 A kérdező kommentje:
Utolsó: persze, beszélek nyelvet. Gondolom hirdetésre gondolsz, amihez képek már vannak.
2015. okt. 22. 12:31
 4/18 anonim ***** válasza:
0%

Mi az hogy ha beszelsz idegen nyelvet akkor igen!

A sajat hazajaban az ember nehogy mar terdrekenyszeruljon a kulfoldiek elott!

Tanuljon meg magyarul az aki idejon!

Az ilyen hajbokolok miatt tartunk ott ahol...

2015. okt. 22. 12:31
 5/18 anonim ***** válasza:
95%

4:

Éltél már valaha turistaövezetben? Éltél már meg valaha a turizmusból? Ha valamilyen vállalkozásod van vagy valamilyen szolgáltatást nyújtasz, azt mondod a turistáknak pl lángososként, hogy "Ba-.szd meg, tanulj meg magyarul" és inkább csődbe mész, minthogy idegen nyelven beszélj hozzájuk?

Hány és milyen idegen országokban voltál eddig, akár csak egy percre is? Ott mindig megtanultad annak az országnak a nyelvét legalább alapfokon?

2015. okt. 22. 12:39
 6/18 anonim ***** válasza:
0%

Azt inkabb nem sorolnam hany degen orszagban voltam a magam 40 evevel, elegedjel meg ha azt irom,hogy egesz mediteranium, es fel europa!

Na most en a tapasztalatomat irtam le amit itt a szimszedos ausztriaban eltem at egy olyan hotelben amit kinyomoztam 40%-ban magyarok latogatjak es erdekes modon egy rohadt magyar szoval se talalkoztam ott sehol ill. Nem is hallottam!

Menjunk tovabb fraciaorszag nem veletlenul kis f !

Ezek a tetvek csak a sajat nyelvukon kommunikalnak meg a menetrendszerinti repulojaratukon is!

Nem beszelve barmelyik uzletukben is.

Ezek utan nekem te ne papolj idegenforgalmi etikettekrol legyel szives!

2015. okt. 22. 13:12
 7/18 anonim ***** válasza:
93%

40 év alatt nem sokat sikerült agyban felszedni azért.

Hány német ajkú ember él a világon és hány francia? Mennyivel van több pénzük, mint nekünk? Egyelőre, bármennyire is hihetetlen, az erősebb kutya b*szik. Amíg ez így lesz addig a maradék cirka 10 millió magyarnak kell megtanulni olyan nyelveken, amelyet többszöröse mennyiségű és pénzzel rendelkező ember beszél.

2015. okt. 22. 13:20
 8/18 A kérdező kommentje:

Való igaz, a franciák nem beszélnek idegen nyelveket valami jól. Az is igaz, hogy sokan nem is tudnak nyelvet tanulni.

A világ olyan amilyen, el kell fogadni, ez van. Valahol mindenkinek igaza van......

2015. okt. 22. 13:29
 9/18 anonim ***** válasza:
8%

7-!

De nem a sajat orszagaban kell csuszni a vendeg elott idegen nyelvtudassal!

Ismered a mondast! A vendeg alkalmazkodik...

2015. okt. 22. 13:45
 10/18 anonim ***** válasza:
9-es, persze, ha a szomszéd átjön és le kell venni a cipőt az előszobában. Itt messze nem erről van szó
2015. okt. 22. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!