Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A homofóbok mire alapozzák...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A homofóbok mire alapozzák azt, miért gondolják, hogy a nem-heterók eldöntötték, hogy azok lesznek?

Figyelt kérdés

Talán ők érzik, hogy képesek lennének változtatni azon, hogy kihez vonzódjanak, és ezért kritizálják a másfajta embereket?

Egyébként homofóbok érveire(nem gyűlölködéseire) is nyitott vagyok.

2015. okt. 8. 20:15
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
23%

Én a legtöbbek szemében homofóbnak számítanék, de elfogadom hogy a melegség nagyrészt nem választás kérdése.

Persze benne van a környezet is. Például miért van az szerintetek, hogy az egyedülálló nők fiúgyermekei (ahol nincsen megfelelő apakép a fiú szemében) nagyobb számban lesznek melegek, mint a férfi-nő házasságban nevelt fiúk?

De egyáltalán nem döntés kérdése és emellé nagyrészt genetikáé is.

De attól még van egy csomó más melegekkel kapcsolatos nézetem, ami miatt itt homifóbnak mondana sok liberális ember.

Ráadásul csak nézzétek meg az első oldalon lévő válaszokat. Van a melegtámogatóknak vagy melegeknek az itteni első oldal válaszai alapján bármilyen kulturális vagy értelmi fölénye a "homofóbokkal" szemben? Nincs. Ezek alapján nincs.

2015. okt. 9. 11:33
 12/34 anonim ***** válasza:
28%

"Értsétek meg a normális emberek számára gusztustalan, gyomorforgató amit műveltek."

Mitől tartod te magad "normális"nak?

Mit művelünk, ami gusztustalan? Ezt sehogy sem értem. Az, ha két férfi vagy két nő szereti egymást, monogám párkapcsolatban élnek, s csak otthon, a 4 fal között érnek egymáshoz, abban mi neked a gusztustalan? Az, hogy a magánéletében ki mit csinál, s amíg ezzel mást nem botránkoztat meg, az hadd legyen már mindenkinek a magánügye.

Számomra undorítóbb az, amikor heteró kamaszok a buszon vagy egyén nyilvános helyen nyalják egymást a legdurvább formában, figyelmen kívül hagyva, hogy pl tőlük fél méterre kisgyermekes anyuka vagy éppen 80 éves öregasszony ül.

2015. okt. 9. 11:42
 13/34 anonim ***** válasza:
19%

Elmondom miért van tömegek szemében a férfi-férfi vagy nő-nő kapcsolat egy szinten mondjuk egy felnőtt-gyerek, egy ember-állat vagy egy ember-hulla kapcsolat szintjén. Mert akárhogy erőlködnek, egyikből sem lesz gyerek. Ennyi.

Nem az érzelmi/szerelmi síkon közelítik meg a "homofóbok" a kapcsolatokat (hogy most ha két férfi szereti egymást, az ugyanaz mintha egy férfi és egy nő), hanem párzási, nemzési alapon.

Igen, a heterók közt is vannak mondjuk terméketlen párok, vannak meddők, stb. De mégis a legeslegtöbb heteró egyénnek célja az életében utód létrehozása, ami genetikailag hozzá és a választottjához kötődik közösen. Ahogy nem tudok létrehozni utódot igazi pedofíliával, nem tudok létrehozni egy hulla vagy egy állat dugásával, úgy nem tudok egy másik férfi seggének dugásával sem, függetlenül attól, hogy milyen érzelmek fűznek az előbbiek közül bármelyikhez.

Ennyi. Nem értem ezen mit nem lehet elfogadni. Szerintem nem kell üldözni a melegeket. Nem kell őket megölni. Nem kell őket megverni. De miért nem tehetem azt meg, hogy rájuk máshogy tekintsek, mint egy heteró párra, akikben 90%-ban ott van a közös utód létrehozásának vágya egy petesejtből (nő) és egy spermiumból (férfi)?

Én elfogadlak titeket? Ti miért nem engem?

2015. okt. 9. 12:04
 14/34 anonim ***** válasza:
91%

Hidd el, elég baj egy melegnek az, hogy nem lehet "normális" családja, nem lehet gyereke. S ha már ilyen boldogtalan az élete, akkor miért nem lehet legalább annyi öröme, hogy egy párkapcsolata legyen, ha nem árt azzal senkinek, és nem botránkoztat meg senkit?

Ha már az utódnemzésnél tartunk, szerintem sokkal szomorúbb az, amikor 35-40 éves érett nők "szingli"-ként élnek, mondván, hogy a karrier az első, s utána a gyerek. Majd azt veszi észre, hogy kifut az időből. Emellett sok házaspár szándékosan nem vállal gyereket, vagy ha vállal is, csak 1-et avgy 2-t. Az ilyen hozzáállás miatt fogy rohamosan a magyar nemzetünk, szóval ha a gyermeknemzés fontosságáról beszélünk, akkor mindenekelőtt ezen kellene felháborodni, nem pedig a társadalom töredékét alkotó melegeken. Lehet offolni.

2015. okt. 9. 12:15
 15/34 anonim ***** válasza:
91%

15: Miért ne lehetne párkapcsolata? Mondtam, én sem akarom megölni, megverni a melegeket és csináljanak egymással azt, amit akarnak. Éljenek csak kapcsolatban egymással.

" sokkal szomorúbb az, amikor 35-40 éves érett nők "szingli"-ként élnek, mondván, hogy a karrier az első, s utána a gyerek"

Szerintem is szomorú ez és borzasztó dolog.

" ezen kellene felháborodni, nem pedig a társadalom töredékét alkotó melegeken"

Mindkettőn "felháborodok". Bár ez rossz szó rá. Megteszem a magamét azért, hogy a saját életemből kihozzam a legjobbat.

2015. okt. 9. 12:56
 16/34 anonim ***** válasza:

Hát először is mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy akar-e gyereket.

Másodszor pedig egy melegnek ugyanúgy lehet gyereke, attól még, hogy nem a párjától, hanem mondjuk csak egy nőtől, aki ebbe beleegyezik. A világ nem csak fekete és fehér, gondolkodni is kéne néha.

2015. okt. 9. 13:36
 17/34 anonim ***** válasza:
91%

17:

"A világ nem fekete-fehér."

Én is pont ugyanezt mondom. Tehát nem mindenki rossz ember, aki egyetlen rossz szót is mond a melegekről és nem mindenki jó ember, aki támogatja őket kivétel nélkül mindenben (legyen akár maga meleg vagy sem).

2015. okt. 9. 13:44
 18/34 anonim ***** válasza:
91%

Ez így van. Nem mindenki rossz ember, aki azt mondja, hogy neki ez taszító. A stílussal van a baj. Aki egyből fröcsög, köpköd, meg erőszakhoz folyamodik és kiabálja, hogy "dögöljenek meg, stb" az viszont rossz.

Számomra alapból taszító ha mindegy is kicsoda smárol percenként az úton, mégsem rugdosom meg, vagy pl a paradicsom is taszító számomra és mégsem indítok hadjáratot a paradicsomok ellen. Nem foglalkozok vele és ennyi.

2015. okt. 9. 14:07
 19/34 anonim ***** válasza:
51%
Az egyik legjobb barátom meleg. Ameddig nem előttem buzul, vagy nem beszél az aktus menetéről nem érdekel, tudniillik a hetero barátaimmal sem nagyon beszélünk ilyenről. Ha lenne barátja és előttem megfognák egymás kezét vagy egy szolid puszit adnának egymásnak az sem érdekelne különösebben.
2015. okt. 9. 14:14
 20/34 anonim ***** válasza:
a homofóbia csak előítélet, mindig is létezett. a mai emberek azért gondolják hogy választható mert újabban nagy divat lett "páva" gyereknek lenni . régebben betegségnek gondolták amiből "kigyógyítottak", vagy választhattad a börtönt. Az vonható le hogy az embereket előítéletek vezetik ami leginkább a tömegvéleményen alapszik az emberben olyan erős a csorda ösztön hogy az emberek 80%-a többségnek hisz még akkor is ha az egyénnek saját véleménye van.
2015. okt. 9. 22:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!