Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebbel szex?
Figyelt kérdés
Fiatal vagyok, de ha lenne lehetőségem kipróbálni idősebbel, akkor szerintetek árthat? Van veszíteni valóm?2015. okt. 8. 17:17
12/20 anonim válasza:
Majdnem 50-es pasi valakinek? :)
13/20 anonim válasza:
Én is kipróbálnám idősebb nővel úgy 45-ig :) 17/F
14/20 anonim válasza:
én báráhány évessel 14/f budapest. tényleg bármire kész vagyok ;)
15/20 kovpet válasza:
# 14 biztos fake, túl szép ahhoz, hogy igaz legyen :)
17/20 anonim válasza:
Régebben néhány évig én is agyaltam azon, hogy milyen lehet egy idősebbel.
Én akkor 16-17 voltam és a 40-50 körüli korosztályt céloztam meg, persze azokat, akik normálisak és ápoltak voltak (sajnos ezt is kell nézni manapság).
Amúgy nem gond szerintem, ha csak szex, viszont kapcsolatot nem ajánlok egy tőled mondjuk 20 évvel idősebb emberrel, de ők általában tapasztaltak és eljuttatnak oda, ahova szeretnéd.
Még egy megjegyzés : Az idős korosztály amúgy nagyon szexi, főleg egy középkorú, szőrös/őszülő medve :)))))
Üdv.:
M.
18/20 anonim válasza:
Ide is irhattok 17 duci passziv ;)
19/20 anonim válasza:
56 éves,dús ősz hajú,bajszos,szakállas biszex pasi vagyok 187 cm magas,95 kg.körül,ha érdekel valaki fiatalt....
20/20 anonim válasza:
Énis kiprobálnám időssebbel. 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!