Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok! Ti ezt hogy látjátok? 20/f
Szerintem egy biszexuális is lehet ugyanolyan lojális mint egy meleg. A szeretet az szeretet, a hűség hűség, még akkor is ha dupla annyi emberrel van lehetősége téged megcsalni.
Ha igazán szeret legyen bi, meleg, hetero, akkor sem csal meg. Ha pedig megcsalt, akkor nem is szeretett igazán, kár érte keseregni... Ez az én nézőpontom
Ceppercooling! Ha jól emlékszem a válaszaid alapján, akkor te csak egy 14 éves tejfölös szájú vagy, akinek szerintem halvány fogalma sincs egy érett, FELNŐTT párkapcsolatról. Attól még, hogy egy 22 éves srác ügyesen kihasznál, ne érezd magad olyan bölcsnek, és lehetőleg ne adj tanácsokat más embereknek, hogy mit hogyan csináljanak. Én 14 évesen gimibe felvételiztem, jobb ha te is ezzel döngeted a napjaidat, nem pedig egy 22 éves csávó ölében.
(Ha tévedek és összekeverlek valakivel, akkor sorry)
Ha két ember szereti egymást,akkor mindegy a szexuális hovatartozása.
Vágj bele,ne félj,egyszer élsz,aztán az idő mindent megold.
Ne félj olyantól,amit még nem tapasztaltál meg.
hogy egy bi vélemény is legyen,itt az én néző pontom:ha szeretek valakit és maximálisan kielégití a vágyaimat(és én is azövéit) (nem csak sex) akkor nem csalommeg(és ő sem engem).Ha valahol hiba van a renszerben akkor igyexem kijavítani.Ha a hiba javít6atlan akkor pedig kilépek belőlle.
Ha megcsalom akkor ott több van mint egyszerű hiba,és/vagy kielégületlenség ott már más is bejátszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!