Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez elfogadhato vagy gusztustalan?
Mit gondoltok arról, ha egypetéjű fiú ikrek (felnőtt korukban) egymással szeretkeznek? Ha tenyleg szeretik egymast? Es egy szulo mit tud az esetben tenni, ha rajon erre? Pl fiatalabb korukban, 17, 18? Mit lehet ilyenkor szolni? Tudom, hogy verfertozes, de ti elfogadnatok? A testverek egy parnak valljak magukat, homoszexualisak, de azt mondjak, csak egymassal...
Velemeny?
Nem tudok okosat írni. Nekem ez sok.
20/fm
Mivel melegek, nem hiszem hogy ez vérfertőzés lenne, mivel annak az a lényege hogy rokonok/tesvérek csináljanak gyereket, de ez itt nem áll fent. Ez inkább társadalmi tabu, mintsem vérfertőzés. Én azt mondom csinálják.
Saját magukba szerelmesek és ezzel új értelmet adnak a "b@ zdmeg magad" kifejezésnek xD
Ne haragudjatok, nem tudtam megállni :D
Érdekes, amit írtál. Épp a múltkor néztem youtube-on egy videót, amiben egy egypetéjű fiú ikerpár telefonon mondta el az édesapjának, hogy ők melegek. Szerintem semmi esetre sem gusztustalan. Miért lenne az?! A kérdés ennyiből nem csak az azonos nemű meleg egypetéjű ikrekre, hanem a fiú-lány egypetéjű ikerpárokra is vonatkozhatni.
Viszont az már más kérdés, hogy mennyire elfogadható, én viszonylag rugalmas vagyok ezen a téren, így persze, első hallásra kicsit meglepődnék, de ha felnőttek már, mert valljuk be egy 18 éves már manapság van olyan szinten, és nekik semmi bajuk ezzel, akkor így kell őket elfogadni, hiszen, hogy jövünk mi, kívülállók ahhoz, hogy ilyen téren kritizáljunk meg másokat. Ez olyan dolog, hogy, mint amikor a melegek kapcsán mondják azt, hogy hogyan ítélheted el őket, amikor meg sem érted valójában...
18/mf
Hármas: Az egypetéjű ikrek mindig azonos neműek. :D
A kérdésre válaszolva, szerintem belefér. Nekem mindegy. :D :D Értelmes ember nem foglalkozik más hálószobájával, meg úgy összességében más magánéletével. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!