Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egyes férfiak úgy el vannak szállva a péniszüktől, hogy az milyen jó, közben meg úgy néz ki, mint egy gusztustalan lila rúd aminek gomba van a végén?
Az enyémre eddig azt mondták szép. Sosem hittem róla.
24/F
XDDDD Hát kérdező, ezen jót nevettem!
Ez engem is érdekelne, mert a legtöbb férfi tényleg Isteníti azt amit nem kellene!
Igen. A gombát n sem értékelném túl sokra!
De ilyenek! El vannak szállva maguktól és eszükbe sem jut, hogy a másiknak, annak a nőnek ez jó vagy sem!
Kezdj idősebb, tapasztaltabb pasikkal!
Én azért "vagyok elszállva", mert tudom hogy milyen gyönyört tudok okozni vele. Alattam még nő nem élvezett csendesen. És igen, büszke vagyok a teljesítményemre.
(mielőtt jönnének a privátok NEM, nem akkora mint egy lónak és NEM, nem küldök róla képet)
nagyon kíváncsi lennék az itt válaszolók "gombáira" bár sztem sokan csalódnának ha megírnám az igazat
és nekem is elmenne az étvágyam
de akkor is.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!