Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esemény utáni tabletta utan mennyit késhet, a gomba befolyásolja a menstruációt?
Augusztus elejèn együtt voltam a barátommal de a végèn lecsúszott az óvszer ès a vège bennem maradt. Hètvège volt igy kb csak 2napon belül tudtam bevenni esemènyutáni tablettát( Ellaone)
Viszont nekem nem jelentkezett megvonásos vèrzès,minden esetben kell lennie? Tegnap kellett volna megjönnie a menstruáciomnak . Viszont nyaralni voltunk es ott a vizbe összeszedtem hüvelygombát,ettől kèshet a menstruációm,befolyàsolhatja? Ma veszek canesten kombit ,igy elkezdhetem használni vagy vàrjak mèg megjön?
Már ne is haragudj,de hétvégén is van ügyelet,szóval ez nem túl eszes kifogás...
Kezdd el használni a krémet,de a Canesten nem mindenre jó..Mitől vagy benne olyan biztos,hogy gomba? Lehet valami más is.
Hány éves vagy?
Hát ez röhejes..Én amikor voltam egyszer a sürgősségi nőgyógyászaton,akkor rögtön kaptam gyógyszert is.
De szerintem inkább azon idegeskedj,hogy ne legyél terhes,mintsem hogy az a fránya gomba elmúljon!(Az is fontos,de gondolom nem kell gyerek... )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!