Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Nem gusztustalan ha egy pasi az alsó nyelvmunka után feljön csókolózni a szájával? Milyen az íze?
Én szeretem a saját ízem, ha masztizok akkor is szoktam kóstolgatni :). A pasi szájából még izgatóbb szokott lenni.
De nem mindenki van így ezzel. Az egyik legjobb barátnőmet például kifejezetten taszítja a sajátja.
22L
Egyáltalán nem gusztustalan, inkább izgató. Szerintem természetes, hogy megcsókolod utána, ha örömet okozott neked. ;)
Egyébként fordítva is előfordul, hogy csókolózunk közben, amikor én izgatom őt orálisan. Szájba élvezés után közvetlenül mondjuk nem, de az teljesen más, hiszen annál az egynél a pasinak sokkal több anyag jön.
Szerintem nem gusztustalan, szeretem a puncim ízét. Van, hogy lenyalogatom az ajkairól a nedvem. :)
Szerintem jobb íze van a puncimnak egyébként, mint spermának. :D Ettől függetlenül van, hogy lenyelem a pasimnak.
De hát akkor is érezheted az ízedet, ha szex után, közben leszopod a pasid. A fakán még ott van a puncid íze, és ráadásul a farkad mélyebben is járt benned, mint a nyelve. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!