Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem tegnap rájöttem hogy meleg vagyok, hogyan fogadjam ezt el?
Figyelt kérdés
2015. szept. 7. 09:05
1/15 anonim válasza:
Érdekes ez, hogy valaki egyszer csak úgy rájön, hogy meleg...
Na mind 1 a kérdésre válaszolva, ha így van akkor úgysem tudsz ellene tenni, szóval kár emiatt agyalnod.
2/15 anonim válasza:
Szóval tegnapelőtt még normális voltál, de tegnap rájöttél gogy mégsem?
3/15 anonim válasza:
Szombaton még puncit akartál nyalni, vasárnap már farkat akartál szopni?
4/15 anonim válasza:
nem baj majd kihulsz rovidesen >>>
5/15 A kérdező kommentje:
Nem, eddig is sejtettem valahol de most történt olyan hogy komolyan kezdtem vele foglalkozni..
2015. szept. 7. 09:24
6/15 anonim válasza:
Sok idióta válasz... Mit nem tudsz elfogadni rajta?
7/15 anonim válasza:
Eloszor is le kell vizsgáznod belole. Ha átmentél, csak akkor tudhatod biztosra, hogy homár vagy. Addig csak egy átlagos fiatal vagy akinek túl sok ideje van filózgatni.
8/15 anonim válasza:
Hagyd hogy egy kan megrépázza a segged. Mikor folyik ki a g-.eci a seggedből, abban a pilanatban fogod elfogadni magad.
9/15 anonim válasza:
Nem tehetsz ellene semmit. Egyszerűen fogadd el és kész.
18/F/Passzív
10/15 anonim válasza:
Az elfogadás egy hosszu folyamat, nem lehet sürgetni. Egyszer majd el jutsz arra a pontra amikor rájössz hogy te igy vagy rendjen es nincs evvel semmi baj 14/f/m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!