Akik azt mondják, hogy meg tudják szokni a 18-19 fokos benti hőmérsékletet, tényleg így van, vagy csak azért mondják, hogy én szokjam meg és fogadjam el?
minden télen ez van, és akárhogy öltözök fel, sokszor fordul velem elő, hogy fél óránkét mennem kell vizelni, mert a vesém érzékeny a hidegre
a családi ház nagy, viszont mióta nincs pénz, azóta ez megy, hogy mindig hideg van télen..egyedül akkor jó mikor futok,kondizok, utána jól érzem magam, kb 1-2 óráig és utána megint fázok, ha csak nem vagyok betakarva tetőtől talpig
Én, ha ülök, plédben vagyok, takarom a vesémet. Gondolom, derékmelegítőd van.
Nálunk most reggel se volt melegebb, sőt. De befűtüttem MA, pedignem szoktam, mert reggel edzek, ésúgy már melegem van, de majd keveset teszek a tűzre.
most szerencsére nincs is olyan hideg.
Keringéseddel nincs gond?
Nem vagyunk egyformák, van aki megszokja, van, aki nem.
Én például nem.
Nem egyforma a tűrőképességünk, nekem pl. megfelel a 19 fok. Ez attól is függ ki miben nőt fel, mi már gyerek korunkban hozzászoktunk, mert kis falusi házban nőttünk fel, szolid körülmények között. Este a mama még jól megrakta a kályhát, de reggelre mindig jégvirágos volt az ablak, szóval gondolhatod milyen jó idő lehetett bent. Így aztán felnőtt koromra sem lettem kényes, egész télen hibernálva érzem magam, folyton hideg kezem, lábam, de sosem vagyok beteg. Lehet, hogy ez sem normális, de én megszoktam, nem érzem magam ettől rosszul, melegebb helyiségben felmegy a vérnyomásom.
Egy forró fürdő esténként (legalább fél órás) segíthet a bajodon, jól átmelegít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!