Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Akik azt mondják, hogy meg...

Akik azt mondják, hogy meg tudják szokni a 18-19 fokos benti hőmérsékletet, tényleg így van, vagy csak azért mondják, hogy én szokjam meg és fogadjam el?

Figyelt kérdés

minden télen ez van, és akárhogy öltözök fel, sokszor fordul velem elő, hogy fél óránkét mennem kell vizelni, mert a vesém érzékeny a hidegre

a családi ház nagy, viszont mióta nincs pénz, azóta ez megy, hogy mindig hideg van télen..egyedül akkor jó mikor futok,kondizok, utána jól érzem magam, kb 1-2 óráig és utána megint fázok, ha csak nem vagyok betakarva tetőtől talpig

2014. jan. 27. 09:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nálam az átlagos napi hőmérséklet 18 fok körül van. Reggelre lemegy 16-ra is, estére 20 fokra is felmegy.
2014. febr. 7. 20:22
 12/14 hosszúhajú ***** válasza:
sajnálom. mivel alulról fázik az ember, este tényleg jó ötlet a fürdő. ha ez nem megy, akkor tűzforró vízben áztasd a lábad, akkor tedd bele, mikor még szinte alig tudod, olyan forró, egy fél órán át, mindig öntsd fel forró vízzel. aztán millió zokni éjjelre is. És úgy feküdj, hogy vidd az ágyad a kályhához, a kályha fele legyen a lábad, hogy alulról melegítsen, így a vesének is jobb. Aztán a nagy és nehéz dunyhát javaslom még takaró helyett, mindennél melegebb, régi jó öreg parasztok tudták mi melegít igazán. Lefekvés előtt, míg le nem fekszel, pedig tegyél az ágyad láb, derék részére forró flakont. Igyál forró teát, de ne lefekvés előtt, mert kimehetsz tőle ezerszer. A derekadra, vesetájékra pedig mielőtt aludni mész melegíts fel egy törölközőt - de szárazat - a kályha melegénél, (vigyázz, én már odaégettem) és ha aludni mész, jól tekerd körbe a derekadon. De ezt az összes ruháddal, főleg pizsamával megteheted, - csak ne égesd oda!!!!!- ne tedd rá, csak közelébe.
2014. febr. 17. 00:46
 13/14 hosszúhajú ***** válasza:
lehagytam: csak a legfontosabb részeit használjátok a háznak, a többit zárjátok le, és szigeteljétek le a többitől, hogy ne menjen mindenfele a meleg, ahova nem is kell, így több marad egy helyen. pl: egy szobában aludjatok többen, ott fűteni, tüzelni, a többit leszigetelni a réseknél, így kisebb helyre marad ugyanaz a főfok.
2014. febr. 17. 00:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Igen, valoszinuleg. En is szetfagynek ilyen hidegben, es az egesz napos kozerzetet is nagyban meghatarozhatja. En ilyen kulso homersekleten mar nem is funkcionalok teljes erteku emberkent, agyam sem fog rendesen. A klotyora valo rohangalasrol nem is beszelve.
2014. nov. 13. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!