Ha pl a gyerekem meleg lenne, azt mondaná fogadjam el. Akkor ő miért nem fogadja el ha én meg nem akarok meleg gyereket?
* hagyjon
amúgy a szexualitásáról nem tehet az ember, ez nem fejben lesz eldöntve
amikor sehogyse sikerült barátot találnom / szereznem, akkor elgondolkozram rajta, hogy lezbikus leszek, mivel lányokkal jól kijöttem
de hiába döntöttem el agyban, csak hazudtam volna ha tényleg megcsinálom, mert nem vonzottak a nők
ez nem így megy
Nekem is ezt mondta elsőre anyám. Aztán amikor kiderült h lenne hova mennem és bejelentettem h elköltözök akkor elkezdett sírni h ő nem úgy gondolta :D
"Szerintem mindent meglehet magyarázni"
Magyarázni mindent meg lehet, az biztos, de az ösztönöknek magyarázhatsz...
17/F
Elfogadhatja, hogy nem szeretnél meleg gyereket, de csak magadnak okozol rosszat, ha nem fogadod el, amit a sors ad, és esetleg a szűklátókörűséged miatt kiamaradsz a gyereked boldogságából, életéből.
Ha meleg valakinek a gyereke, ahhoz két dolgot kell figyelembe venni:
- Mégha erkölcsileg elitélendő is, ezt nem ő választotta.
- Azt sem választotta, hogy megszülessen, és Te legyél a szülője.
Tudod, egy gyereket nem csak akkor kell szeretni, ha jó tanuló, jól keres, hozza az unokákat stb. Ha így lenne, nagyon könnyá lenne szülőnek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!