Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Biszex hajlam vagy mi lehet ez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex hajlam vagy mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Mostanság szoktam olyan videókat nézni ahol webcamos fiatalok vannak és vhogy néha elképzelem, hogy milyen lehetne megfogni a srác farkát vagy élőben nézni ahogy csinálja. Meleg gondolatom sose volt. Na jó max annyi, hogy egyszer kipróbálnám milyen nagyobb méretet megfogni vagy nagyon kicsit és a legmaxosabb h hagyni h kielégítsen egy srác, de csak mert sokat olvastam, hogy jobbak, de tuti nem állna fel, meg minden. Na mindegy. Szóval a lényeg, hogy már nem vagy 16 éves h ilyenek legyenek bennem... Egyszerűen ezen kattogok
2015. szept. 1. 13:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Írjál én szívesen kielégítlek ha jól nézel ki.
2015. szept. 1. 13:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem vok álompasi :D
2015. szept. 1. 15:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más az álompasi.
2015. szept. 1. 15:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Eleve nem akarom mutogatni magam, stb. :) Ha úgy alakul élek majd vele, de nem ez a célja a kérdésnek.
2015. szept. 1. 18:20
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem egy full hetero pasinak nincsenek ilyen gondolatai szóval valószínűleg bisex hajlam igen.

18/F/Passzív

2015. szept. 2. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!