Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a művészeti sulikban több a meleg/leszbikus/biszexuális?
Figyelt kérdés
2015. aug. 30. 12:48
1/16 anonim válasza:
nincs rá statisztika de szerintem igen nagyobb lehet az esély rá
2/16 anonim válasza:
Igen, nagyobb az eselye mint mas sulikban 14/f/m
3/16 anonim válasza:
Igen, dolgoztam művészeti iskolában, tapasztaltam. De ez természetes, elvégre sok színész, énekes, festő, író is meleg, biszex, leszbikus. 28/N
4/16 anonim válasza:
Én művészetis osztályba járok és szerintem nem igaz.
17/L
5/16 anonim válasza:
szerintem a művészvilágban nagyobb eséllyel vannak melegek.
6/16 anonim válasza:
én is művészetis voltam, volt ott minden mint a mesében
7/16 anonim válasza:
Művészeti osztály is volt az évfolyamunkon, de nem volt náluk több nem-hetero, mint nálunk.
18l
8/16 anonim válasza:
Én művészeti gimibe járok. 1-2 akad melegből és biszexuálisból is, de természetesen a többség hetero :)
9/16 anonim válasza:
Nem tudom művészetis vagyok de magamon kívül másról nem tudok aki nem heteró lenne:) lehet ettől vannak, csak én nem tudok róla
10/16 anonim válasza:
Hát a lakberendező, stb szakon tuto
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!