Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól félek, hogy egyedül fogok megdögleni. Van esélyem társra találni?
Figyelt kérdés
Minden társkeresőn elhajtanak azok, akiknél próbálkozom.2015. aug. 25. 12:48
1/10 anonim válasza:
Mindenki egyedül fog megdögleni.
3/10 anonim válasza:
Adj egy kicsit lejjeb az igényekből
4/10 anonim válasza:
Ha pesti vagy írj, adok tanácsokat, de amúgy gyakori h az igények magasabban vannak, mint amilyen az adott ember. Egy 7-es pasi 9-est keres és logikusan a 9-esnek nem ő kell.
5/10 anonim válasza:
Maga a kérdés is arcpirítóan képmutató. Van esélyem társra találni? Nem társat akarsz te, csak dugni szeretnél és erre keresnél nőt. A bajod pedig, hogy nincs nő, aki hagyja, hogy megdugd.
6/10 anonim válasza:
Nem hinném hogy csak arra menne hogy megdugjon valakit csak annyi az egész hogy túl magasra teszi a mércét meg amúgy sem társkeresőn kell ismerkednj hanem a való világban bár szerintem ez már kihalt és mindenki csak neten próbál társat találni én csak annyit tudok erre mondanj hogy nagyon kicsi az esélye hogy találni fogsz valakit inkább néha mozdulj ki és próbálj olyan helyekre járni ahol tudsz ismerkedni másokkal persze ha nagyon hozzászoktál a netes világhoz akkor lehet hogy megse tudsz majd szólalni a való világban ebbe bele kell rázódnod de semmi sem lehetetlen szerintem biztosab fogsz tudni találni egy lányt/fiút magadnak! Én sok sikert kívánok neked! 20/F
7/10 anonim válasza:
Ha nem csak a dugás hiányzik neki, akkor miért ennyire kétségbeesett? Csak a szex hiánya mehetett az agyára, vagy az a gondja, hogy nincs kivel beszélgessen? Arra nem jó egy haver?
8/10 anonim válasza:
"You born alone,you die alone,the rest is yours to fill gap."
10/10 anonim válasza:
Mikor a kérdés íródott,akkor lettem a világ egyik legboldogabb meleg férfija.
Most,amikor olvastam ezeket a válaszokat,hát,éppen hat éve vagyok magányos - de nagyon...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!