25 éves szűz fiú vagyok. Nagy az esélye annak, hogy egyedül fogok MEGDÖGLENI?!
Figyelt kérdés
Hagyjuk, ezt a nem ciki, hogy ennyi idősen még egy csajjal sem dugtál szöveget, a semmi nem maradtál le, meg mit tudom milyen sablon nyugtassuk meg a lúzert dumákat.
Akárki akármit mondd, ez, azért komoly probléma ebben a korban!!
2012. okt. 20. 20:43
5/19 anonim válasza:
Tudod mi komoly problema? Amit annak gondolsz... A legjobb dolog, ha keresel egy olyan gyereket aki jo a noknel es megprobalod "lemasolni". Most jobb nem jutott eszembe.
6/19 anonim válasza:
Vgay inkább próbálkozz a fiukknál :D
7/19 anonim válasza:
Állj katonának, halj meg a hazádért, és ott mindenki le fogja szarni, hogy szűz voltál-e.
8/19 anonim válasza:
25 évesen én is így voltam, de nem jutott nagyon eszembe ezen problémázni. nem tudom miért.
10/19 anonim válasza:
Komoly probléma, főleg ha te komolyan veszed! Ezen csakis te tudsz változtatni, de látszik hogy egyáltalán nem akarsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!