Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 25 éves szűz fiú vagyok. Nagy...

25 éves szűz fiú vagyok. Nagy az esélye annak, hogy egyedül fogok MEGDÖGLENI?!

Figyelt kérdés

Hagyjuk, ezt a nem ciki, hogy ennyi idősen még egy csajjal sem dugtál szöveget, a semmi nem maradtál le, meg mit tudom milyen sablon nyugtassuk meg a lúzert dumákat.

Akárki akármit mondd, ez, azért komoly probléma ebben a korban!!

2012. okt. 20. 20:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
75%
Én is így voltam 25 évesen. És tudod, mi változott azóta? Egy nagy büdös semmi. Bizony. Van ilyen is.
2012. okt. 20. 20:58
 12/19 anonim ***** válasza:
Jó eséllyel te is egyedül fogsz megöregedni, mint ahogy én is. Én most, 30 éves koromra jutottam el kb. idáig. Nem igazán tudnék ellene semmit se tenni, ez van...
2012. okt. 20. 21:08
 13/19 anonim válasza:
83%
Elvegyem a szüzességed?:),ez az egyik vágyam is,hogy egy szűz fiút "szűztelenítsek"
2012. okt. 20. 21:11
 14/19 anonim ***** válasza:
66%

Jó eséllyel igen, ahogyan a magyar férfiak 80%-a. Nézd meg a demográfiai mutatókat. Ugyehogyugye? Magyarországon a pasik 20%-a dugja az összes csajt, ezért van az, hogy lemész vidékre, 10-nél többféle név nincs egy faluban. Egyik ismerősöm IT mentor, szerveztek egy távmunka tanfolyamot kismamáknak. A 10 kismamából 8-nak már lelécelt az "apuka". Azt hitték, hogy gyerekkel magukhoz láncolhatják az "alfahímet", aztán jól rácsesztek, mert megdugtak azóta még 500 nőt. Aztán a porontyot felneveltetik valamelyik lúzerrel, hogy erkölcsös nevelést kapjon a purgyé, persze a balekot megcsalják majd 100-szor, és 18 évig pumpolják pénzzel a spermadonort.

Welcome to liberalism and New World Order :)

De van még esélyed!!!! Méghozzá, ha olyan kultúrából választasz csajt, ahol még tisztelete van a család intézményének, és nincs szélsőliberális nősovinizmus. De ahhoz pár nyelven meg kell tanulnod. Csak zseton is kell, mert el kell menni, no meg ide kell hívni a menyecskét Kambodzsából, Laoszból, Thaiföldről stb.

2012. okt. 20. 21:24
 15/19 anonim ***** válasza:
93%
miért pontoztátok le a helikét? én értettem az iróniát:D nézzetek már magatokba...
2012. okt. 20. 22:43
 16/19 anonim ***** válasza:
76%

Igazad van, tényleg felesleges ide bármit is írni, mert úgyis csak hülye rinyálós kifogásokat fogsz válaszolni.

Nem a korod a baj, mert az csaj egy adat, hanem a hozzáállásod.

A sok csajozó-b.szógép, akik rengeteg könyvet is írt, nem egy olyan van, aki 28-29 évesen kezdte a dolgot és azóta bepótolt mindent. A lényeges különbség köztük és közted, hogy nem kezdtek el siránkozni, hanem lépésről-lépésre változtattak a dolgon. De mégis mit vársz? Helyetted senki sem fogja megdugni a csajokat és nem fog 100%-os tanácsokkal ellátni, hogy sikeres légy, mert akkor már te is konkurencia leszel.

2012. okt. 20. 23:47
 17/19 Grísa. válasza:

Ha annyira fontos kb. 15 gumival elmehetnél k*rvázni..

XD

2012. okt. 21. 20:24
 18/19 anonim válasza:

Jajj teso.

Egyszerű a válasz!

Valtoztass magadon, mármint az eleteden.

Keress barátokat, járj el bulizni meg egyebek.

Az a baj hogy szürke az életed.

VALTOZTASS

Ja amúgy meg nem gáz, de ne várd a sültgalambot.

Na pacsi

27f

2012. okt. 23. 08:30
 19/19 anonim válasza:
Hogyha igy alsz hozza akkor bisztos menny keress magadnak egy joo csajt udwarolj neki,romantikazz wele meg ilyesmi es akkor tuti h nem leszel egyedul jah es meg egy jo tanacs:NE LÉGY RONDA!!:)))>:D<
2012. okt. 23. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!