Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hüvely tágítás?

Hüvely tágítás?

Figyelt kérdés
Még szüz vagyok de szoktam masztizni és mostmár ujjazni is szoktam magam. az igaz hogy hogyha fokozatosan elôszõr csak az eggyik ujjam késöbb már két ujjam használom akkor tágulni fogok?? mert igazábol szeretnék tágulni hogy amikor lefekszem a barátommal ak. ez már ne jelentsen olyan nagy problémát. esetleg nem tudtok tanácsot adni a tágitásban, vagy õtletet adni esetleg??saját tapasztalatok? fontos lenne. elöre is köszönöm. 17/L

2012. okt. 19. 00:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne tágítsd! A szűk a jó!
2012. okt. 19. 00:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
a szűk a jó
2012. okt. 19. 01:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Miért akarod tágítani? Ha fájni is fog, akkor nem a szűkség miatt fog, hanem a hártya miatt. Elmondanám, hogy nekem nagyon szűk és mikor elvesztettem sem fájt, nem is véreztem, bár én sportolok elvileg attól is átszakadhat. Egyébként azon kívül, hogy ha műpénisszel masztizol nem látok más tágítási módot.
2012. okt. 19. 01:11
 4/6 anonim ***** válasza:
50%

a szűk a jó.

egy ujjnál többet ne tegyél bele.

2012. okt. 19. 01:45
 5/6 anonim válasza:
Kedves kérdezõ! Ne legyèl a saját magad ellensége, mert hidd el, hogy a pasik 100%-a a szûk puncit szereti, eltekintve attól, ha a pasinak egy igazi MONSTER lóg a lába közt...
2012. okt. 19. 03:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Pasik a szűket szeretik, tapasztalat. Nekem ritka szűk puncim van és néha ki se akar belőlem szállni. Sőt szíve szerint ki se szállna.
2012. okt. 19. 05:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!