Mi a tágitás?
mi a fene az hogy ha valaki szüz lány akkor az tágitja magát?
Sziasztok. én egy 21 éves srác vagyok.én ugy tudtam és tanultam biologia orán hogy a hüvely rugalmas, így ha egy nő szül utána a hüvely visszaáll az eredeti állapotára. és ez szeritnem jogos egyik barátom volt egy nővel aki már szült és azt mondta hogy tökre szük volt a csaj. nos a másik pedig hogy egy újságban pedig azt olvastam a cikk férfiaknak szólt, hogy nem számit a himvessző mérete mert a női hüvely hozzá tud alkalmazkodni.
és ezek ismeretek után, nem értem hogy ez a tágitás micsoda, azt értem még hogy a szüzhártyájukat átszakitják hogy az első alkalom ne fájjon, mondjuk ezt sem nagyon értem, mert akkor már nem mindegy hogy akkor fáj, vagy amakkor. mindegy. szoval hogyha ők tágitják maukat, szoval mittodom én feldugnak egy uborkát, utána amilyen széles volt az uborka olyan méretű marad a hüvelyük? zseirntem ez hülyeség ,d eők biztos igy gondolják, szeritnem ez a tágitós izé is egy nagy hülyeség ilyen nincsen, kiváncsi vagyok hogy egy szakorvos mit mondana erre. de lécci irjatok valami választ hogy tulajdonképpen mi ez, mert látom hogy mindenki ilyeneket kérdez, és már kiváncsi vagyok hogy mi ez. köszi
Szeritnem te teljesen jól látod a dolgot.
A hüvely rugalmas, szinte bármit képes befogadni, persze azért ez egyénenként változik is.
Tágítani egyáltalán nem kell, bár sokan azt hiszek tizenpáréves fejjel tudatlanul, hogy kell és lehet, mert akkor nem fog fájni az első behatolás. Félnek és ezzel talán nyugtatják magukat, de ez hülyeség. A szűzhártya átszakadása sem fáj mindenkinek, nekem sem fájt.
Tágítani akkor szoktak, de akkor is a méhszájat, ha pl még nem szült nőnél abortuszt végeznek, ilyenkor a méhszájba feltesznek egy anygot, ami lassan egy éjszaka altt megdagad, kitágítja a méhszájat a műtéthez, de ez teljesen más dolog.
Nyugodj meg, nem vagy tudatlan, értezs mindent, csak a fiatalkák hiszik azt , hogy okosak és ezzel elkerülnek valamit, amit nem akarnak tudomásul venni.-)
Akik azt mondják hogy tágítják magukat azok inkább csak kielégítik magukat és ezzel magyarázzák.Én biztos nem tágítanám....De ez magán vélemény.Akinek jó az tágítsa,de semmivel nem lesz neki jobb az első alkalom.Csak azt hiszi.Akik ilyeneket csinálnak azok sztem nem igazán beszélik meg senkivel hogy valójában mit is tesznek.Ha valaki elmagyarázná nekik akkor biztos nem csinálnák(vagy igen de akkor télleg az élvezet miatt).
Szerintem azért irnak ide annyian a tágításról mert büszkék arra hogy esetleg 3-4 ujjuk is befér.Aki azt kérdezi hogy kell-e az pedig valószínüleg az előző kérdések miatt kíváncsi.
Amúgy nem sok nő(lány) csinálja ezt.Szerintem egyeltalán nem baj, de én inkább egy fiúra bíznám a kielégítésemet.
Teljesen jókat írtál!Jól látod a dolgokat!
A témáról csak annyit, hogy a mai szűz lányok és akik még nem tapasztaltak eleget ezt szerintem "trendinek" tartják! Egy valaki elkezdi és a többi már utánnozza is, nehogy már pont "ők" kimaradjanak. Persze aztán ha valami bajuk lesz (pl. nem mossák meg azt az uborkát vagy banánt, tudom vicces,de a legtöbbnek ehhez már nincs esze!), meg ide írogatnak hülye kérdéseket!
Szerintem igen őrüt dinkaság ez a tágítgatás. Végülis ha egy szűz lány uborkát miegymást dugdos magába, akkor csak azt éri el, hogy a szüzességét nem az első szerelmével, hanem egy banánnal vagy ubival veszti el. Na de kérdem én, ez mire jó??? Épp ezért nem értem azt se, miért írogatják a kamasz fiúk, hogy ekkora meg ekkora a fütyim?? Mikor helyesen írtad, hogy a hüvely egy rugalmas szerv, ami alkalmazkodik a péniszhez.
És igaz, hogy ezzel a lányok sérülést, fertőzést okozhatnak maguknak. Na meg ha elmegy a nőgyógyihoz és az megkérdi: él rendszeres szexuális életet, akkor ezek a csajszik azt felelik majd neki: igen, egy uborkával!????
Na meg mi a helyzet az első éjszaka varázsával? A fiúnak azt mondják majd, te vagy az első fiú az életemben! Előtted csak az ujjam volt, 3 uborka, és 2 banán. Amúgy szűz vagyok még, azt hiszem... :S
Kedves Előző!
Azt kérdezném, hogy ez a műtét okoz-e vmilyen nehézséget a nemi életedben, így utólag?
Ha nem titok, persze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!