Még szűz vagyok és tágítani akarom magamnak, hogyan
tudnám kivitelezni?
Figyelt kérdés
Barátom egyszer megujjazott egy ujjával, de nagyon fájt, megbeszéltük, hogy akkor későbbre halasztjuk a többit. Gondoltam először a tamponra, mert nagyon szűk vagyok, nagyon fáj. Nem tudom mit tehetnék, többiek hogy élték ezt meg. Tanácsokat szeretnék kérni. Megpróbáltam nemrég tamponnal, de fáj, égető feszítő érzés és egyszerűen nem tudom beljebb tolni, nem merem. Tudom, hogy előbb utóbb ki kell tágítani, de annyira fáj, hogy egyszerűen ellentmondok, és kihúzom. Hogyan kéne csinálnom?
Magadnak szerintem úgysem fog menni, mert félni fogsz... a barátodnak kell nagyon nagyon nagyon gondosan felizagtni, benedvesítenie és akkor tágulsz majd.
Szülésnél sem egyből durr bele, jönnek a fájások, szép lassan tágulsz és végül... érted...
2012. júl. 24. 20:13
2/10 anonim válasza:
én kitágítalak ha szeretnéd.
2012. júl. 24. 20:14
3/10 anonim válasza:
használjatok síkosítót! nem vagy elég nedves
2012. júl. 24. 20:15
4/10 anonim válasza:
Ha parázol akkor csak még nehezebben fog menni...az első általában mindenkinek fáj de túl kell esni rajta.
2012. júl. 24. 20:17
5/10 anonim válasza:
Magadnak nem fog nagyon menni, de erre találták ki a pettinget. Nyugodtan gyakoroljátok.
2012. júl. 24. 20:18
6/10 anonim válasza:
uhh..teljesen megértelek,én ugyan így voltam,csak annyiban külömbözött h nagyon leitattak aztán kihasználták a helyzetet....az első nekem is fájt nagyon és csak egy ujj ment be.másnap megint próbálkoztunk,csak kicsit jobban felizgatott(Petting) aztán egész jól ment.(sajnos)
Mikor összejöttem a mostani párommal(ő vette el a szüzességem) annyira nem paráztam rá a szexre,mert nagyon szerettem és már iszonyatosan kívántam őt.felizgatott (kis nyalakodás kis ujjazgatás kis ez,kis az) és hopsz azt vettem észre h próbálkozik.bevallom h az 5.-ik tolásra sikerült h teljesen bemenjen és fájt is nagyon,de nem adtam fel és próbáltam nem a fájdalomra gondolni,hanem átadtam magam az érzésnek és arra gondoltam h mennyire szeretem(persze ő gondos volt nagyon.kérdezgette h fáj-e,h kivegye-e,stb...)de nem engedtem...tudtam h úgy is át kell esni rajta...aztán a fájdalom átment élvezetté és egész jóra sikerült...lényeg h ne a fájdalomra figyelj,hanem az élvezetet is fedezd fel benne...
2012. júl. 24. 20:31
7/10 anonim válasza:
Most szűk vagy nem tudodod teljesen betolni a dolgot? Mert ha az utóbbi, akkor az a kérdés, hogy meg van e még a szűzhártyád? Ha igen akkor azt kéne átlyukasztani.
2012. júl. 24. 20:41
8/10 anonim válasza:
Ha szabolcsi vagy én profin tágítok
2012. júl. 24. 20:55
9/10 anonim válasza:
Majd én segitek :)
2012. júl. 24. 21:24
10/10 anonim válasza:
Nem azért a két fillérért, de nem fogsz kitágulni soha, max. megszokja a hüvelyed, hogy, bocsánat, dugva van. Régen rossz lenne, ha csak úgy pikk-pakk tágíthatnánk magunkon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!