Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátnőm szűz elég lesz...

A barátnőm szűz elég lesz neki 12cm?

Figyelt kérdés
Hogy bánjak vele mert szeretném hogy emlékezetes legyen neki.Hogy legyek vele finom miket csináljak?
2012. júl. 23. 15:11
 1/7 anonim ***** válasza:
54%

ha te mindig ilye hülye válaszokat adsz kedve első akkor, hogy van 90%-od?

igaz nem valami nagy, de ha szeret akkor ezért nem hagy el

2012. júl. 23. 15:25
 2/7 anonim válasza:
75%
nefoglalkozz idióta válaszokkal .... mindenképp legyen nyugodt helyen, izgasd fel eléggé és ha aztmondja hogy fáj akkor hagyd abba! (:
2012. júl. 23. 15:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyén függő, nem csak a pasiknak vannak méretei, de a csajoknak is. Sokra nem mennél egy 30centissel sem ha a csajodnak 10centinél többet nem tolhatnál be mert fáj neki, inkább csak te szenvednél mert vigyázhatsz egész aktus alatt ne kínozd meg a csajt.

Nem egyszer jártam így már...... baromira ne akarj anakondát a gatyádba, bármilyen nagyszájú is egy csaj, egyik se tudja befogadni, akkor meg minek?

2012. júl. 23. 15:30
 4/7 Pj0tr ***** válasza:
77%

12 centivel mindenképpen emlékezetes lesz az tuti XD

Vagy ezért vagy azért...

De azért remélem tudod, hogy nem csak egy farok vagy. A tested tele van egyéb felszerelésekkel is, még ha gyárilag nem is arra tervezték. Légy kreatív.

2012. júl. 23. 15:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem a méret a lényeg hanem a keménység xD Am meg ha jól használod akkor nem számít :D
2012. júl. 23. 22:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

úristen...miért kell be ilyeszteni szegényt?

Figyelj.bevallom,sztem páromnak se sokkal nagyobb...16voltam mikor elvesztettem vele,most pedig 18és még mindig tökéletesen ki tud elégíteni...sőt...mikor felhozza h mi lenne ha nagyobb lenne,meg h értem meg műtteti,ha úgy jobb,még rendesen rosszul esik h ilyet mondd...nagyon nem kéne nagyobb.egy cm-el sem...nekem úgy tökéletes ahogy van.és eléggé jól bánik vele.panaszra nincs okom...hidd el h elég lesz neki.még sok is az elején :)

2012. júl. 24. 20:55
 7/7 anonim válasza:
100%
Az én páromnak hosszú meg nagy meg minden. Hát vannak olyan pózok, hogy ha nem görbítem a hátamat, hogy nehogy véletlen végig érjen, akkor egy lökés elég és csillagokat látok, mintha ki akarná ütni a méhemet, nagyon rossz. Ráadásul utána még olyan kellemetlen érzés elég sokáig. És ehhez elég egy túl nagy lökés is. Pedig nincs extra nagy farka és én sem vagyok deformált. Akik voltak már nővel, azok pontosan tudják, hogy semmire sem lehet menni a jó hosszú farokkal. Nyilván nem akarok egy 5 centissel dugni, de a vastagsága sokkal többet számít mint a hossza. De megint nem kell extrára gondolni, mert a túl vastag meg akkor ismét csak az úgy feszít, hogy semmit nem érzek kategória.
2012. aug. 2. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!