Honnan veszem észre ha a lányom már nem szűz?
Figyelt kérdés
Félek hogy nem mondaná el. 16 éves lesz jövőhónapba, már nem kicsi. Honnan fogom észre venni ha már nem szűz ?Vagy ezt nem lehet észrevenni?2012. júl. 22. 15:54
1/19 anonim válasza:
De észrelehet...Hmmm az egyik osztálytársam 14 évesen vesztette el először...utána megváltozott....hát nem is tudom bátrabb lesz...vagy ilyesmi....figyelj a kisebb jelekre:))))))
2/19 anonim válasza:
16 éves?
Akkor ne is reménykedj.
3/19 anonim válasza:
Nem hiszem hogy észre lehet venni....aki meg utánna megváltozik, az szerintem nem állt rá készen..
4/19 Hole Hunter válasza:
Leginkább beszélgess vele!
5/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat !
Miért ne reménykedjek ? Még szűz :) Megkérdeztem tőle..
2012. júl. 22. 16:03
6/19 anonim válasza:
Abból, hogy rányitsz szex köben
7/19 anonim válasza:
Onnan ha van barátja és együtt alszanak, de még aludni sem kell elég ha nappal együtt vannak... beszélgessetek sokat, hogy bízzon benned én sem mondtam el anyának nem vagyunk olyan viszonyba pedig már 20 vagyok.. :D
8/19 anonim válasza:
Látom már írtad hogy rákérdeztél, de az csak egy dolog. Ezt legjobban úgy lehet megtudni ha beszélgetsz vele mindenről és eltereled másfelé a beszélgetést és vagy elszólja magát vagy nem. Meg a legtöbbnél akik nem nagy szerelembe veszítették el csak egy éjszakás kalandban azoknak eléggé megszokott változni a viselkedésük.
9/19 anonim válasza:
Mikor nekem komolyabb barátom lett 16 évesen beszélgettünk anyuval és mondta, hogy reméli, hgoy elmondom neki ha lefekszem a barátommal... én elmondtam neki. Nem tudom, hogy milyen a kapcsolatod a lányoddal, mennyi a bizalom és mennyit beszélgettek. Szerintem ülj le vele beszélgetni, védekezésről, szexről, pasikról ha ez még nem történt meg.
10/19 anonim válasza:
Általában onnan szokták észrevenni,hogy nincs szűzhártyája :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!