A tampontól elvesztem a szüzességemet? OO"
szóval.. elegem van a betétböl, kényelmetlen, ha nincs rajtam feszülös nadrág akkor recseg ropog! megveszem a legdrágábbakat de azok sem jobbak...:/ és meguntam... így jött az ötlet a tamponhoz..elvesztem töle a szüzességemet? (tudom sokak szerint akkor vesztem el ha egy fiu belém teszi a micsodáját..) úgy értem.. hogy majd az első /vagy 2./ szeretkezés után vérezni fogok? oO" vagyis...olyan lesz mintha nem használtam volna tampont.? kissé érdekesen hangzik de erre vagyok kíváncsi..!
14/L
Hát, átszakadni átszakadhat tőle a szűzhártyád, de nem 100%
És maximum, ha majd fiúval leszel együtt, nem fog fájni az első együttlét!
oke...hat köszönöm:)
jah és 0:29-es:D te vagy a favorit..xd olyat mondtál, ami eddig eszembe se jutott:D köszike, te megnyugtattál..xd
1,5 evig tampont hasznaltam amikor meg szuz voltam utana amikor a baratommal csinaltuk eloszor (mikor elveszitettem a szuzessegem) vereztem stbstb.a szuzhartya felhold alaku hartya es amugy is rugalmas.
Nem mindenkinek félhold, de valóban rugalmas, nekem el sem szakadt.
Mindazonáltal ahol és ahogy nekem elhelyezkedik, azáltal pont baromi kényelmetlen a tampon hordása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!