Azt mondtam, már nem vagyok szűz, pedig de. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szóval azt mondtam egy srácnak hogymár rég nem vagyok szűz.De nagyon lefeküdnék vele és ő is velem. Viszont van barátnője. De a barátnőjét már megcsalta..nem akarok közéjük kerülni..mit tegyek? 14L (a srác 18)2012. júl. 21. 23:22
3/15 anonim válasza:
ha nem szellemi fogyatékos,akkor vágja,hogy kamuzol.
már rég nem vagy szűz 14 évesen.
ezt mégis hogyan lehetne elhinni?
a rég az kb 4-5 évet jelent alsóhangon.
szóval 10 évesen csak nem kúrtál.
4/15 anonim válasza:
Fogd vissza még pár évig a fajfentartó ösztönödet.
5/15 anonim válasza:
hagyd a p*csába a gyereket... ha már megcsalta a csajt, és veled is leakar feküdni, akkor egy teendőd van... nem hajtasz rá, keresel mást... ne akard, hogy csak kihasználjon! így lesznek a tinikből k*rvák... fogadd meg, nem beszélek hülyeségeket!
6/15 A kérdező kommentje:
harmadiknak:
elhitte. a rég: 1 év. úgy tudja, 13 évesen vesztettem el.
és mondtam neki hogy inkább beszélgessünk,bulizzunk és abból nem lesz botrány.ígyiskeveset látom.
de érzelem mentes szex lenne
2012. júl. 21. 23:30
7/15 anonim válasza:
Segítsek ? Én imádom a szűz kiscsajokat.
8/15 A kérdező kommentje:
Nem k.... vagyok,csak már úgy érzem "készen állok rá."
2012. júl. 21. 23:32
9/15 anonim válasza:
Én meg állandóan "készen" állok. Állandóan áll...
10/15 anonim válasza:
"Nem k.... vagyok,csak már úgy érzem "készen állok rá."
Ezt hívják ösztönnek. És csak annyit jelent, hogy ivarérett vagy, semmi mást. Szerintem te viszont egy értelmes fiatal lány is vagy, és nem egy állat. Ha elég érettnek érzed magad, akkor valószínűleg elég érett vagy uralkodni az ösztöneiden is, és várni még legalább 2 évet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!